ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cui pe cui se scoate și război pe război se anihilează: Războiul din Israel rearanjează tabla de șah a lumii, răvășită de Războiul din Ucraina.

În timp ce bombele cad cu nemiluita în Gaza sau în Siria, făcând un uriaș tărăboi mediatic, Vladimir Putin a lansat o bombă tăcută care anunță schimbări majore.

Pe 26 octombrie, liderul de la Kremlin a semnat un decret care afirmă că „obiectivul cheie pe termen lung al politicii climatice a Federației Ruse” este de a „deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2060”.

Decretul privind noua „Doctrină Climatică” folosește toți termenii discursului globalist obișnuit, conform căruia „schimbarea climatică” nu poate fi rezolvată decât prin cooperare la nivel mondial.

Agenția de stat rusă TASS scrie despre decret:

„Se mai subliniază de asemenea că, în ansamblu, o soluție pe termen lung la problema schimbării climatice nu este posibilă decât cu participarea tuturor statelor, iar Rusia este implicată în elaborarea măsurilor colective.”

În noua Doctrină Climatică a Rusiei se mai afirmă că:

„Problemele legate de schimbarea climatică, în special echilibrul dintre eficiența economică și dreptatea socială, și rezolvarea potențialelor conflicte de interese legate de manifestările extreme ale schimbărilor climatice nu pot fi rezolvate doar prin metode științifice. În asemenea situații, nu este posibilă găsirea unui echilibru decât în procesul politic.”

TASS mai precizează:

„Documentul enumeră cinci sarcini principale ale politicii climatice, inclusiv dezvoltarea bazei sale științifice și informaționale și continuarea cooperării internaționale reciproc avantajoase a Federației Ruse în acest domeniu, în formate bilaterale și multilaterale.”

Decretul semnat de Putin nu uită nici de Factorul Frică, avertizând că „schimbarea climatică” poate reprezenta o gravă amenințare pentru sănătatea cetățenilor ruși.

*

Schimbarea Climatică este un pivot central al Marii Resetări, care, sub pretextul „Salvării Planetei”, urmărește instituirea unui control total asupra vieții individului.

Doctrina a fost îmbrățișată de la bun început cu entuziasm de Rusia lui Putin.

În 2015, cu ocazia unui discurs la ONU, liderul de la Kremlin afirma„schimbarea climatică este una dintre provocările cele mai grave cu care se confruntă omenirea” și se angaja că Rusia va reduce până în 2030 emisiile de dioxid de carbon cu 70-75% față de 1990.

În 2016, Rusia a semnat Acordul Climatic de la Paris din 2015 și l-a promulgat în septembrie 2019.

Totuși, în același an, poziția Moscovei în privința Schimbării Climatice a părut să se modifice radical.

Faimosul discurs „How Dare You?” al Gretei Thunberg de la tribuna Adunării Generale ONU a provocat un val de reacții negative din partea lui Putin și a presei ruse.

Momentul răsucirii Rusiei privind Schimbarea Climatică nu pare întâmplător: el coincide cu deteriorarea dramatică a relațiilor Moscovei cu Washingtonul și cu Occidentul, atunci când a fost clar că SUA nu renunță la extinderea NATO în Ucraina.

Și când invadarea Ucrainei de către Rusia a devenit iminentă.

Acesta a fost momentul în care Putin s-a întors cu spatele către Occident și cu fața spre Beijing.

Or, dincolo de propriile socoteli geostrategice, Beijingul avea la Moscova un interes economic major: să astâmpere foamea de energie a economiei sale extensive cu petrolul și gazele rusești.

China este cel mai mare producător de emisii de carbon din lume.

Din acest motiv, Rusia s-a descotorosit de „Încălzism” ca de un accesoriu inutil pe care îl folosise exclusiv la captarea simpatiei Occidentale.

La fel cum fusese și „Plandemia”.

Nu poate fi o întâmplare că îmbrățișarea din nou de către Putin a Gogoriței Climatice coincide cu izbucnirea Războiului din Israel. Nici faptul că Masca a redevenit obligatorie în guvernul rus

Războiul din Israel întoarce o filă istorică și aruncă în desuetudine vechiul Război din Ucraina.

Că Războiul din Israel face parte dintr-un lung șir de evenimente, începute la 11 septembrie 2001 și menite să instituie o Nouă Ordine Mondială, era deja limpede.

Acum, reconsiderarea de către Moscova a Schimbării Climatice, pare să indice că Rusia a fost reprimită în rândul Premianților Globaliști.

Și că i s-a acordat un rol suficient de important încât să satisfacă orgoliile planetare ale liderului de la Kremlin.

Pe fondul decăderii Americii și datorită relațiilor sale excelente atât cu Israelul cât și cu lumea arabă, Putin devine un Jolly Joker în Orientul Mijlociu și în lume.

Pus la index de Războiul din Ucraina, Putin este reactivat de Marea Resetare odată cu Războiul din Israel.

La urma urmei, Putin nu a fost niciodată alungat cu adevărat din Cercul Magic al lui Klaus Schwab. Relațiile au fost doar „înghețate” și conservate cu grijă.

„Ucis” de zeci de ori de la începutul Războiului din Ucraina, Putin învie acum ca o tânără speranță a Globalismului.