ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


COȘMARUL

Acum peste 30 de ani am plecat din România dezamăgit de conaționalii mei! Am avut o șansă să devenim ce ne-am dorit tot timpul sub comuniști, ba mai eram și o națiune fără datorii și „pretenă” cu țările africane, arabe, adică cu o piață de desfacere, pentru produsele noastre industriale/ agricole!

Șansa asta am ratat-o, mai întâi alegând DE BUNĂ VOIE ȘI NESILIȚI DE NIMENI alți comuniști, în locul celor pe care i-am dat jos, iar mai apoi, auto-distrugându-ne tot ce aveam, ca să putem intra în UE și NATO!
Mie mi-a fost prea mult să o iau de la început, tot sub comuniști, în speranța că vreodată vom ajunge să trăim ca cei din vest, așa că am plecat și am profitat din plin ( cu bune și rele) de faptul asta! Nu m-am îmbogățit, pentru asta trebuie niște „calităti” pe care nu le am și nici nu le doresc, dar am trăit demn și îndestulat, din munca mea cinstită!

După alți 30 de ani, din nou mă găsesc în situația de a trăi tot in socialism, tot dezamăgit de cei intre care trăiesc! Ei au avut șansa să traiască in cea mai bogată tară a Europei și au cedat-o, au distrus economia, sistemele sociale, de dragul de a deveni comuniști! Nu au învățat nimic din istorie cum nu am făcut-o nici noi după „revoluție”!

Și de data aceasta nu mai am unde să emigrez, pentru că toată lumea a devenit un lagăr comunist, o dictatură! Da, dictatura asta mondială are încă picioare fragile, dar oamenii sunt incapabili să o recunoască, să reactioneze, să se împotrivească, așa că cu fiecare zi, dictatura se consolidează și devine de nedistrus!
După doi ani, în care am pre-gustat de ce e capabilă, încă nu ne-am lămurit că nu a fost o „întâmplare” un „accident„, care nu o să se mai repete, ci un proces care continuă și acum, iar acești doi ani, o să fie un vis, în comparație cu ce ne așteaptă! Nu trebuie să fi foarte inteligent ca să-ți dai seama de acest lucru, ci doar un pic informat! Trebuie să te uiți la alte națiuni care încă mai au restricții, deși ele nu aduc nimic, în schimb nu mai au de mult cazuri grave! De ce? Trebuie să te uiți cum se cumpără încă tone de „vaccinuriși să te întrebi „de ce și pentru cine?” Trebuie sa vezi cum peste tot se renunță la drepturile naționale în favoarea unor instituții internaționale! De ce? Cui folosește? Trebuie să vezi cum se „alimentează” un război care nu avantajează pe nimeni, care nu poate fi câștigat de nimeni? Cui folosește? Ce se urmărește prin el?

Și trebuie sa-ți dai seama că toată Media din lume e setată să ne îngrozească cu orice preț sa ne facă sa gândim într-o anumită direcție și refuză să pună întrebări „incomode” deși asta ar fi rolul ei!

Mie unuia nu-mi vine să cred cât suntem de liniștiți, resemnați cu toții! Nu-mi vine să cred că nu este un coșmar din care cândva trebuie să mă trezesc! Nu pot crede ca asta e realitatea! Ca nu pot face nimic și mai ales că parcă numai la doi-trei DIN LUME li se pare ( ca și mie) că trebuie ceva făcut!

Domnule Musk, dacă cauți oameni care vor să emigreze pe altă planetă eu sunt gata oricând, să o părăsesc pe asta!

20.05.2022

SFÂRȘITUL

Lumea se va sfârși printr-un război,
sau va muri flămânda și însetată!
Ori poate, așa zisul „vaccin,” din noi,
curând de ce-i „capabil” ne arată!

Toate aceste fiindcă sunt dorite,
de niște boșorogi, senili și criminali
,
pe care un lucru, mai pare să-i excite:
mirosul morții, ca și pe șacali!

Timp ar mai fi destul, ca să-i oprim,
pe sataniștii ce se adună la Davos,
dar preferăm mai bine să murim,
decât să ne întoarcem, spre Hristos!

20.05.2022

Ioan Sperling