ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se preconizează că Germania va fi lovită de cea mai mare criză din istorie, începând din 22 iulie, dacă gazul din Rusia rămâne oprit.

Se pare că nemții nu au învațat nimic din propria istorie și nici aliații lor, căci istoria le-ar fi arătat că de fiecare dată când au încercat să lovească Rusia, deși părea că succesul e sigur, cel puțin la inceputul acțiunii, odată venită iarna, frigul a întors situația!

Nu sunt istoric, dar prin amintirile mele apare această situație de cel puțin două ori!

Prin 1800, mare parte Germaniei, alături de o coaliție europeană, sub conducerea lui Napoleon I, au hotărât să „pedepsească” Rusia. Luptele au început vara și părea că Europa/Germania, o să câștige, mai ales că cuceriseră deja Moscova!

Apoi a venit iarna și odata cu frigul dezastrul, pentru Germania et Co, în frunte cu Macroul de atunci!

În al doilea război mondial, nemții plecați vara la luptă cu rușii și au ajuns iarna la Moscova. Din nou a început dezastru pentru ei!

Führer-ul de astăzi al Germaniei este la fel de bățos, acum vara, în fața Rusiei ca și Napoleon I, sau Hitler, la vremea lor! Dar în câteva luni este iarnă și iarna este foarte frig în Germania!

Fiindcă iarna nu-i ca vara, știe toată lumea! Și este frig pentru ca Dumnezeu nu a auzit că clima s-a încălzit! Și o sa fie frig pentru ca Frau Merkel a reușit să facă Germania dependentă energetic de vecini și de Rusia! Nu cred ca era o idioată, deși părea, așa ca rămâne rea-intenție ca să nu o numim altfel!

Frigul a fost și rămâne atuul rușilor!

Nu știu cât a contribuit el la căderea lui Napoleon, sau Hitler, dar sigur o sa conduca la căderea lui Scholz, Macron și cum îi mai cheamă pe toțiînțelepțiinoștri conducători care speră că vânturile lui moș Biden să țină locul gazului rusesc!

Păcat că și acum ca și atunci, o să moară foarte mulți oameni nevinovați, care au fost obligați să urmeze niște descreierați!

Ioan Sperling