ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mi-a scris să-mi reamintească că Comitetul permanent pentru vaccinare (Stiko) a recomandat un al doilea rapel de la vârsta de 60 de ani. În scrisoare, ministrul face apel la „beneficiari” ( eu credeam ca beneficiar vine de la beneficiu !?) să ceară sfaturi de la medicul de casă, cu privire la cea de-a patra vaccinare, împotriva coronavirusului

La sfârșitul scrisorii, se face trimitere și la „vaccinarea antigripală anuală” și la vaccinarea împotriva pneumoniei.
Băiat bun Karl ăsta!

Un politician pur sânge, care știe cum să rezolve problema lipsei de bani, în casa de pensii!

Pentru că nu mi-a scris doar mie, nuuu, i-a scris și nevestei mele și la încă vreo 29,3 milioane de persoane peste 60 de ani din Germania, care urmează să se pensioneze sau sunt deja și care refuză …să moară la timp!

Grija asta a lui părintească pentru noi (citește tentativa de Endlösung ) a costat ceva: un timbru costa 85 de cenți, cu reducere pentru interes de stat poate doar 32, plus plicurile , hârtia, tipăritul, cam între 10 și 25 de milioane de euro! O nimica toată, căci dacă doar jumătate din cei care au primit scrisoarea „pun botul” ( tare îmi place expresia asta românească!) și din aștia tot jumătate nu o să mai încaseze pensia (indiferent cât e ea de mică) e totuși o „afacere” grozavă! Unde mai pui ca se mai adaugă și economia de gaz, energie electrică și apa!

Din păcate nu exista o adresă la care aș putea să-i mulțumesc cum se cuvine și nici nu știu daca are vreun traducător bun, din românește, în minister! Limba germană e prea săracă și nu-mi permite să-i transmit din suflet tot ce-i doresc, intreaga mea prețuire, cum îmi permite limba română!


*

P.S. Doamna Stokowski, scriitoare (VIDEO), îndeamnă la vaccinarea obligatorie, ea fiind de trei ori vaccinată, înainte să se infecteze!?! Participă la o conferința (după cum declară) ca „sperietoare pentru lang-covid”!
 
Înainte a fost sănătoasă, iar acum nu mai este, suferind de long/lang-covid (oboseală plus alte simptome)! Nu mai poate lucra având nevoie de 14 ore de somn, dar asta „nu-i cea mai mare problemă pe care o are”! Tot dânsa spune ca e sigură ca s-a infectat în aer liber și proaspăt „revaccinată” a treia oară!

O reporteră o întreabă cum își explică tot ce i s-a intîmplat și dacă nu se îndoiește de efacacitatea „vaccinului”?
Răspunsul este atât de surprinzator încât te întrebi dacă mai e normală, sau i s-a suit „vaccinul” la cap:

„Nu-mi pot explica! Am fost sănătoasa înainte și mi-aș fi dorit ca „vaccinul” să mă protejeze, dar nu știu cum mi-ar fi mers „nevaccinată!”...”