ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi citind un articol despre avalanșa de „decese subite”, (pentru unii, de moartea ca efect al „vaccinării” pentru alții) am ajuns la pasajul în care se vorbea de frica celor răspunzători de ele!

Și m-am gândit la cei de la butoanele pentru „resetare” nu la complicii lor de care vorbeste articolul, pentru că si astia fiind tot oameni (cred) trebuie să le fie frică!

Brusc am găsit încă o legătură a războiului din Ucraina, cu „resetarea”! Am simțit de la bun inceput că războiul e doar actul II al aceleași piese, dar argumente aveam puține! Știam însă că timpul mi le va aduce și….așa a fost!
Am să vă explic imediat!

Sataniștii care au pornit resetarea au pregătit-o minuțios, în amănunt, având răspunsuri pregătite pentru orice reacție a noastră, de împotrivire! Ni s-a scurtat lanțul, ne-au fost interzise adunarile, demonstrațiile, discuțiile pe altă linie decât cea oficială, au fost interzise necropsiile, tratamentele clasice pentru gripă, samd. Era imposibil ca să nu fie pregătit și răspunsul la o eventuală revoltă datorată numarului mare de „decese subite”! Spun o „eventuală” pentru că, eu unul, nu cred că va avea loc!

Razboilul din Ucraina este condus de Putin, un bun „prieten” al Forumului Mondial și un executant fidel, al ordinelor acestuia! (am să revin cu alt articol pe tema)

Primul pas „vaccinarea”, a fost făcut în Rusia cu aceeasi abnegație ca și in restul lumii, măsurile luate nu au diferit cu nimic de cele din occident!

Al doilea pas „războiul” nu a fost nici el făcut din propria inițiativă a lui Putin!

Când nu ințelegem un lucru, trebuie urmăriți banii! Cine câștigă din urma razboiului?

Rusia cu siguranță!

Producătorii de armament din toată lumea!

Comercianții de produse alimentare, energie…

Cine pierde?

Noi toți, cei care la sfârșit plătim cu viața și cu averile, tot circul ăsta ieftin! S-au scumpit toate, ne amenință timpuri în frig și foamete care ne vor scoate și ultima para din buzunar! Vă mai aduceți aminte de „nu veți mai avea nimic!” a lui Schwab?

Statele sunt datorită datoriilor acumulate cu imigrația forțată, cu „pandemia”, cu razboiul, cu criza energetică în pragul falimentului și cu siguranță vor intra în el!

Din acest moment statul, o să devenim brusc noi! Pentru noi s-au cheltuit banii și tot noi am fost de acord cu toate acțiunile guvernelor noastre, doar i-am ales și am acceptat tot ce au facut, nu? Și dacă suntem datori, va trebui să ne plătim datoria, cu casa, cu mașina, cu fiecare nasture pe care îl posedăm! Nu o să mai avem (aproape toți) nimic, dar vom fi fericiți că am scapat de datorii și o vom lua de la capăt, să construim o societate multilateral dezvoltată!

Dar razboiul mai este ceva! Este „as-ul din mâneca” sataniștilor!

De ce durează atâta, cu o desfășurare așa bizară?” sunt întrebari pe care și le-au pus fiecare dintre cei care au facut armata! Desfășurarea bizară este pentru că Rusia nu are practic un țil fix și nici nu dorește distrugerea, sau victoria rapidă, asupra Ucrainei! Câștigurile cresc cu fiecare zi, de război, dar mai este ceva, mai important:

Dacă lumea se trezește din „hipnoză” și începe pedepsirea celor vinovați de „morțile subite” sau de măsurile aberante, din timpul „plandemiei,” cine îi mai poate opri?

Doar ei însuși mai pot și SINGURA POSIBILITATE (pe care pot eu să mi-o închipui) este extinderea războiului în întreaga lume!

Astfel rușii si aliații lor devin „dușmanii” și nu mai are nimeni în minte pe Schwab, Forumul Mondial, ONU, Soros, Fauci et Co deși tot ei sunt și în spatele războiului!

Pe de altă parte, dacă „morțile subite” nu satisfac setea de cadavre a sataniștilor, războiul o poate face! De murit trebuie să murim câți doresc ei, doar cum, alegem noi și cu cine de gât!

Pare de domeniul SF?

Câte nu au părut așa la începutul anului 2020?

Ioan Sperling, Germania