ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceva pute în Danemarca! Și în Anglia! Nu că în restul lumii nu ar mirosi tot a ce miroase acolo, dar în amintitele țări s-a deschis geamul!

Și prima întrebare care îți vine în minte este „De ce?”. De ce ies două țări, fără motiv, din rând? Nu sunt mult mai „vaccinate” decât altele, care continuă jocul, nu au mai puține infecții decât restul lumii, nu au o împotrivire mai solidă decât în alte părți!

Pământul întreg se joacă de-a „pandemia” de doi ani și se joacă împreună! Unii mai cu suflet (Australia, Noua Zeelandă, Canada, Austria), alții mai mult de nevoie! Cu mici diferențe de timp, când o comandă a fost dată (de cine o fi ea dată?), toți au executat-o!

Când în unele țări nu mai ești considerat „vaccinat” fără Booster, în altele „vaccinarea” a devenit obligatorie, sau e pe cale să devină, când „rezervele” de ser letal sunt încă imense și fabricile morții produc încontinuu altele, faptul ca există țări care ies din joc mie îmi pute!

Din păcate, numai mie, se pare! Și în diferența asta de percepție, cred că aflăm răspunsul la întrebarea „De ce?”!

Gestul lor este o supapă, un ventil prin care se mai lasă din presiune, dar fierberea continuă!

Toată lumea se uita la cele doua țări cu speranța că același lucru se va întâmpla curând și în țările lor! Am reînceput să vorbim cu toții de Nürnberg II, de pedepse pentru genocid, de intrarea în normalitate și ne-am reînarmat, din nou, cu o porție de răbdare!

Am uitat însă că tot închiși suntem și focul arde mai departe sub tălpile noastre!

La oala în care suntem puși la fiert s-a dat doar drumul la puțină presiune, așa cum s-a făcut în fiecare an, mai ales vara!

Poate că e nevoie să înțelegem că nu suntem fierți separați în oale Kukta naționale, ci într-una mondială, la care nu există doar un ventil, ci mai multe, având, însă, același efect: cu ajutorul lor, oala nu explodează, iar fierberea continuă!

*Pentru cei mai tineri, oala Kukta este o oală de fierbere sub presiune, cu un capac care se închide etanș, prevăzut cu un ventil.