ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Scena” după prima împușcătură se prezintă cam așa: eram dezbinați din cauza „vaccinului”, iar democrația dusă pe apa Covidului! Odată cu începerea războiului, ne-am mai despărțit și în „sunt” sau „nu sunt” Ucraina și s-a dus și pacea lumii! Stăm cu toții cu sufletul la gură așteptând să vedem dacă războiul devine „pandemic”, sau rămâne unul local. Faptul că „suntem Ucraina” arată deja … cam ce ne așteaptă!

Rusia, dacă a pornit acest război, trebuie să-l câștige, pentru că dacă îl pierde, pierde tot ce credeam noi că este, sau ce au încercat ei să ne facă atâta timp să credem că ar fi! Vestul, pe de altă parte, are mare interes să distrugă Rusia, prin orice mijloace, or asta, după cum știm din istorie, nu prea i-a reușit nimănui! Diferența cu războaiele de mai înainte este că acum Rusia deține un arsenal impresionant atomic, iar o Rusie cu spatele la zid nu ar avea nici o problemă să-l folosească! Dorește cineva asta? Acum câțiva ani ar fi fost o întrebare retorică, acum, după ce am trăit în ultimii doi ani, nu mai este de loc, retorică!

Nebunia, pofta de a ucide și de a ucide cât mai mulți oameni pare că stăpânește lumea! Cu sau fără apocalipsă atomică, războiul o să aducă ce a adus întotdeauna: distrugeri, foame, moarte, cu atât mai mari/multă, cu cât va ține mai mult! Și va ține destul, ca să intrăm cu toții în actul trei, „Foamea”! Abia după „Moartea” a cât mai mulți dintre noi, spectatorii interactivi a acestei piese, se poate vorbi de o resetare, de un start nou al lumii care a mai rămas, sau mai bine zis a ce va mai rămâne din lume! Să sperăm că nu se va trece de la Windows 11 la abac!

Sursa: Vrăbiuțe.blog