ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În „avalanșa” de informații în care ne găsim, este greu, dacă nu imposibil, să ne mai dăm seama de adevăr! 

Cei pro „vaccinare” pun toate relele pământului în responsabilitatea celor ne-„vaccinați”, ca atare este „legal” să ni se calce toate drepturile în picioare, odată cu Constituția!
Cei anti „vaccinare” fac și e valuri, mai mărunțele, încercând să arate lumii minciunile propagandei pro, de multe ori grosolane de-a dreptul!
În esență, o „luptă” absurdă, pe care cei ne- „vaccinați au pierdut-o de când majoritatea lor a început să scadă dramatic!
De neînțeles este, pentru mine cel puțin, de ce statul nu ne „vaccinează” cu forța, de ce nu ne izolează în lagăre de exterminare și mai joacă teatrul ăsta ieftin: „noi nu am vrea, dar altfel nu se poate!”? Suntem deja prea puțini pentru a ne putea împotrivi cu succes, lăsând la o parte că „adversarii” noștri cei mai aprigi ar fi propriile noastre neamuri, prieteni, colegi, vecini!
Care sunt adevărurile de necontestat?

  1. Se moare „vaccinat” ca și ne-„vaccinat”!
  2. Se ajunge la ATI și cu o doză, două, sau mai ales trei, de „vaccin”, dar și fără nici una!
  3. Trecerea prin boală nu dă imunitate de durată, cum nu dă nici „vaccinarea”!
  4. Se moare și cu ivermectină și cu „vaccin!
  5. Fiecare nou „val” aduce o îngrădire mai puternică a drepturilor și libertăților, nu doar a celor refractari la primele „vaccinări, ci și a „vaccinaților, care sunt restricționați ca și noi!

Practic, dacă ne uităm la punctele de mai sus, față de un ne-vaccinat”,   cel „vaccinat” are dezavantajul de a muri și din „vaccin, nu doar din boală! Riscul ăsta în plus este pentru niște „avantaje” ce dispar cu fiecare zi; trebuie să se testeze și ei tot mai des sau să intre, la fel ca noi, în carantină prin alte țări, cu tot certificatul lor verde! Libertatea promisă lor ține până la următorul lockdown!
Din cauza noastră, a „nevaccinatilor?
Să fim serioși!
Gibraltarul nu are așa ceva, Israelul e mai tot „vaccinat” și e mai rău la ei, de când nu mai au ne-„vaccinați”!
Și, apropo de Israel, ați fost vreodată acolo?
Eu am fost! Cu greu îți poți închipui să faci gripă într-o țară așa de uscată, cu atât de mult soare, cu temperaturi constante în jurul a 40°C!
Cum poate rezista virusul în condițiile astea?  Nu poate!
Deci, cineva îl „aduce” încontinuu în țară! Dar cum, când în țară se intră și în vremuri de pace foarte greu iar, mai nou, ba e închisă pentru străini, ba se intră numai cu pașaport verde, cod QR și „vaccinat” măcar de două - trei ori?
Înseamnă ca virusul se „produce” și „răspândește” din interior!
Dar, de data asta, nu sunt teroriștii palestinienii musulmani de vină! Nu ar avea posibilitatea să o facă! Plus că ei sunt teroriști mai rudimentari, ca să zic așa; o bombă în rucsac, în portbagaj, mai un cuțit și, neapărat, un „Allahu akbar”!
Dar cine?
Nu știu!
Mossad-ul însă o știe cu siguranță, așa cum o știe, la rândul său, fiecare serviciu de informații din fiecare țară!
De ce nu-i arestează, lichidează?
Poate nu vor, poate nu pot, poate le convine ca lumea să fie strict supravegheată, lipsită de drepturi și libertăți…
Poate când e vorba de experimente pe oameni mai dau și ei rateuri; nici pe Mengele nu au reușit, la urma urmei, să-l prindă!
Interesant ce idei îți trec prin cap când ești ținut în casă atâta timp, lipsit de alte preocupări și sătul de televizorul care „vorbește” ca pe vremea lui Ceaușescu, pe o singură temă, cu diferența că acum o face 24 de ore din 24!
Dacă am fi gândit și înainte în loc să ne „trăim” viața, nu am fi cunoscut probabil nici o „pandemie”!
Bucurați-vă de ce încă mai puteți,  căci  mâine, poate, nu va mai fi posibil!

Autor: Ioan Sperling 

Sursa: Vrăbiuțe.blog

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews