ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A împlinit 34 de ani pe 8 ianuarie, a studiat filozofia, este activist de dreapta, jurnalist liber, grafician, vorbește germana, engleza și franceza, este căsătorit și are un copil!

V-am făcut curioși?
Nu vă pare că seamănă cu Bin Laden?
Nu?
Și totuși fară să fi omorât pe nimeni niciodată a ajuns între radicalii musulmani pentru că este împotriva la ce ar trebui să fim cu toții: imigrarea de înlocuire a populației, schimbul de populație, dictatură, interdicția de a ne decide viitorul! Este fondatorul Mișcării pentru Identitatea Austriei (Identitären Bewegung Österreich)
Este greu de găsit ceva despre el pe net pentru că este „ucis” sistematic digital! Nu doar el ci și cei care au avut ideea de al invita sau a discuta cu el! Sau chiar care îi publica numele!
(Acum e prea târziu, puteți citi mai departe, CIA/FBI știe deja ca ați dat cu ochii de numele lui, pe Vrăbiuțe și sunteți trecuți pe „lista neagră”! Adio președinție, adio California, New York sau Hawaii! Stați liniștiți, dacă ce face el nu-i destul pentru un accident cu făptașul fugit de la locul faptei, sau o sinucidere cu trei gloanțe în cap, nu e destul nici pentru noi doar publicarea, sau cititul!)

Domnul Sellner este exclus de peste tot in Social-Media:

(YouTube, Twitter, TikTok, Linktree, Contactinbio,Domainfactory, Facebook, Instagram, Mailchimp, Sendinblue, Soundcloud, Trovo, Spreaker și Spotify)

I-au fost dizolvate 51 de conturi bancare fără un motiv de tot atâtea bănci:

(Raiffeisen Bank, Bank Austria, Monese Bank, Ferratum Bank, Austrian Anadi Bank, N26 Bank, Revolut Bank, Holvi Bank, Fidor Bank, Kontist Bank, Deniz Bank, Hello Bank, Tatra Bank, Oberbank, BUNQ, Tomorrow Bank, Dadat Bank, Paysera Bank, Viabuy, OTP Bank, Bank of Georgia Sberbank (HU)  Sogiexa Bank, TransferWise, Crypto.com, Vivid, Wittix, Bitwala, PayPal, Gofundme, Kickstarter, STRIPE, Bitpanda, Twispay, Go Cardless, Maxpay, Mollie, Patreon, Dynapay, Coinbase, Coinbase Commerce, Coingate, Budapest Bank, Postova Banka, Postfinance, Nuri Bank, Gurupay, PayDo, Dukascopy, Postbank, Pekao Bank und die Polski Bank, SKRILL.)

Se găsește continuu sub teroarea sistemului, acuzat , purtat prin tribunale, eliberat de acuzații dar rămânând și așa costuri în valoare de peste 300 000€ (acumulate din 2017) și mai având încă peste 10 procese pe rol!
De ce este acuzat? De orice se poate! Nu contează! Principal este să fie „ocupat” și „tapat” de bani! Să nu mai aiba timp de revoltăSă tacă! Mie nu-mi pare deocamdata speriat, cum aș fi eu probabil, cum suntem noi!

Cum ajungi între cei mai mari teroriști? Primești de exemplu o donație de la o persoană necunoscută, neîntâlnită niciodată, care după un an face un atentat într-o moschee într-o alta emisferă a globului!
Dacă s-ar controla listele cu donatori a tuturor politicienilor din toată lumea, s-ar găsi cu siguranță printre aceștia vreun donator cu „bube în cap„! Dar și listele astea se verifică doar la persoanele „nealiniate„, în special cu vederi de dreapta! Dreapta, lucrul drept, dreptatea, nu mai sunt dorite! Deranjază! Trăiască stânga și înflorească!
Globaliști din toate țările uniți-vă!
Și duceți-vă în pustii!

Recunosc ca până ieri nu am auzit de domnul Sellner și datele sunt luate doar de pe pagina dumnealui! Dar după ce este acuzat, după cât este de cenzurat este ușor să-ți dai seama că vina lui cea mai mare este ca-și iubeste patria, valorile cu care a crescut, își apară drepturile sale și dorește să le lase întregi copilului lui!
E asta o vină?
Reacția statului „democratic” austriac nu vi se pare exagerată? Omul nu a omorât pe nimeni!
Unde e reacția împotriva celor care au făcut-o și o mai fac printr-un „vaccin” netestat? Impotriva celor care calcă Constituția in picioare și își doresc o înlocuire a populației Europei cu imigranți aduși din Africa, Asia?
Împotriva celor care declară deschis că suntem prea mulți si trebuie găsită o soluție de reducere radicală a populației ? A celor care ne distrug întreaga existenta prin războaie, crize economice, teorii, fabricate?
A celor care vor să înlocuiască democrația cu o dictatura? Și încă una mondiala?
A celor care vor sa-l înlocuiască pe Dumnezeu cu Satana?
Nicăieri! Zero!
Dacă tăceți acum de bună voie mâine o să tăceți de nevoie fraților!
Acesta nu este un articol despre un tânăr ciudat din Austria, ci despre ciudățenia lumii in care ne-am trezit brusc târâți! Și ea o să sa fie tot mai ciudată cu fiecare zi în care acceptăm totul fără vreo reacție!
Treziți-vă!