ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă până și un maimuțoi ia la mișto PSD-ul, reprezentat azi de Ciolacu și eminența „nea Paul de la Vișina”, de sociologul sereist Dîncu și de blajinul bănățean de frunce Grindeanu, înseamnă că Partidul Social Democrat e deja pe fundul gropii. Vine spirochetul-șef de la Palatul Victoria în Parlament și șterge budele din Casa Poporului cu liderii PSD, iar Ciolacu, cu un zâmbet tâmp, plin de sudoarea dificultății de a gândi și cu ochelari care să-i dea un aer de inteligent, îi reproșează lui Cîțu că fură banii românilor! Ceea ce foarte mulți români știu deja!

Marcelică din Buzău și colegii săi au transformat PSD-ul într-un pisoi pricăjit, castrat, înfometat și speriat, plin de purici și cu blana tocită, care se tot freacă de piciorul stăpânului, dornic de iubire și nițică mângâiere. Iar stăpânul, enervat peste măsură, îi trage un șut în fund de-l aruncă prin aer! Pisoiul PSD miorlăie disperat și se întoarce iar la picioarele stăpânului, în speranța că va primi măcar un zgârci de mângâiere! Inutil, pentru că stăpânul știe că pisoiul PSD suportă oricâte lovituri în cur pentru că e disperat de frică, foame și singurătate!

Știe asta încă de pe vremea Vioricăi Dăncilă, când, la fiecare copită primită în noadă de la Iohannis, Vasilica îi trimitea bezele dulci nemțălăului!

Vremurile nenorocite prin care trecem, cu acești derbedei groaznici care au pus laba pe Țară, cer o Opoziție puternică, cu oameni politici inteligenți, curajoși, stăpâni pe verb și, mai ales, cu dragoste de oameni și de Țară! Există așa ceva la PSD-ul lui Marcelică Ciolacu?! Canci! Te și cuprinde mirarea că mai există senatorul Daniel Zamfir, deputatul Radu Cristescu și alți câțiva, puțini, oameni politici treji în PSD!

Ce mai face Găbița Firea, senatoare PSD de Voluntari?! Păi, ce să facă, mai miorlăie și ea, pe ici, pe colo, dar nu prea tare, pentru că altfel Iohannis cel furios și răzbunător poate deschide cușca DNA și să i-l închidă pe iubitul marinel și primărel Pandelică!

Dar karateka Olguța, frumușica și apriga noastră olteancă social-democrată, mai caftește pe cineva?! Nuuu, e cumințică, a înțeles că trebuie să se retragă în Bănie dar nu înainte de a-și căpătui Măndelu’ cu un loc bun, călduț, ferit, pe mii de euroi, la Bruxelles!

În rest, cum spuneam, PSD-ul lui Marcel și al celorlalți tembeli a ajuns pe fundul gropii! Iar pe marginea ei stau toți golanii și se înghesuie să țintească cu jetul, cu boltă sau fără, direct în capetele lor! Așadar, Marcelică, capul sus, dă-ți și ochelarii jos și privește în sus, la steluțele UE! Și fiți liniștiți și fericiți, Iohannis are și PSD-ul lui!

Parafrazându-l pe Petrov – adio, bă Marcele, adio PE-SE-DEEE!

În rest, ce-ar mai fi de spus la atâta dezamăgire și disperare?! Bravo ȘOȘO! Șo pe ei! Pe ei, pe ei, pe...