ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIZIONAȚI VIDEO-EDITORIALUL, AICI:

Sursa: Ion Cristoiu

Vă recomandăm, de asemenea, și editorialul scris: Numai în Babuinia se putea întîmpla asta: Premierul României a participat și a ținut un discurs la descărcarea din camion a cutiilor cu vaccin

Un citat: "E greu să alegi dintre momentele grotești ale acestei Ceremonii păgîne concurînd tradițiile de Crăciun pe cele mai șocante:
Transmiterea de către posturile publice de Radio și televiziune a apropierii camionetei de fruntariile țării; imaginea de Mafiot a lui Raed Arafat, prin ochelarii de soare, și de instalator subacvatic, prin masca cu bot ca un rît; transformarea lui Valeriu Gheorghiță, de la Spitalul Militar Central, dintr-un medic (nu strălucit – spun cunoscătorii) într-un luptător în combinezon militar în confruntare cu talibanii din Afganistan; plantarea pupitrului prezidențial în mijlocului șoselei; transmiterea în direct la televiziuni a descărcării cutiilor cu vaccin din camion în prezența premierului; discursul de agramat al premierului." Vedeți și: