ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După „pastila” sa de cultură despre Dimitrie Cantemir, din A. D. Xenopol, și înainte de tratarea problemelor războiului din Ucraina, Maestrul Ion Cristoiu a abordat în Jurnalul său TV de după ședința controversată a Sfântului Sinod și situația legată de „judecarea” Înaltpreasfințitului Teodosie al Tomisului și capcanarea soroșistă de tip „occupy” a Patriarhiei Române.

Reputatul și redutabilul gazetar face o critică dură a „ședinței de partid” de la Patriarhie și consideră că IPS Teodosie „a fost pedepsit pentru că încă din Pandemie n-a vrut să închine BOR puterii politice”, amintind și de interviul pe care l-a realizat cu ierarhul tomitan în perioada Dictaturii Covid (VIDEO în bază).

Totodată, scriitorul apreciază despre „secretarul de partid” de la Patriarhie, care a fost menținut pe funcție, că „daca Iisus vorbea ca Bănescu nici nu Îl mai crucificau pentru că nu ar fi înțeles nimeni ce spune”...

Urmăriți secvența VIDEO antologică mai jos, de la minutul 14:

VIDEO din pandemie - 12 iunie 2021, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a intrat sub tirul întrebărilor și curiozității publicistului Ion Cristoiu: