ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul și nora premierului Marcel Ciolacu sînt studenți la Universitatea „Ovidius” din Constanța. Un fapt banal, ați putea să spuneți, dar nu este nici pe departe așa, căci, după cum bine se știe din serialul ziarului nostru, rectorul acestei universității este „celebrul” DAN MARCEL ILIESCU, cel mai mare plagiator din învățămîntul românesc!

Reamintim că după publicarea primelor articole despre rectorul Dan Marcel Iliescu, în care am postat documente indubitabile despre incompatibilitatea sa și despre crearea la Universitatea „Ovidius” a unor locuri speciale pentru cadrele SRI, se credea că „pălăria” sub care se ascunde și care-l protejează pe Dan Marcel Iliescu ar fi chiar SRI! 

Poate că așa și este, numai că a apărut aproape instantaneu și acuzația de plagiat în toate lucrările semnate de Dan Marcel Iliescu. A fost mai întîi intuiția noastră, bazată pe faptul că limbile străine în care erau scrise lucrările citate îi erau străine rectorului!

 A urmat apoi o surpriză de proporții, care ar fi trebuit să ducă la destituirea lui Dan Marcel Iliescu, cel care face de rîs mediul universitar din România. Mai exact, un grup de specialiști, intitulați „Constanța Academică”, au făcut o adevărată cercetare pe marginea tezei de doctorat a lui Dan Marcel Iliescu, iar rezultatele au fost spectaculoase, demonstrîndu-se plagiatul de proporții al rectorului Dan Marcel Iliescu.

Ne-am adresat oficial următoarelor instituții, încercînd să sesizăm prezența unui impostor la conducerea Universității „Ovidius”:

– Agenția Națională de Integritate (ANI)

– Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU)

– Ministerului Învățămîntului.

De fiecare dată, am primit răspunsuri evazive:

– de la ANI că dosarul de incompatibilitate este în cercetare, deși prima sesizare datează de mai mulți ani

– de la CNATDCU ni se cereau nouă amănunte pentru identificare, precum și să prezentăm cărțile din care s-a plagiat, deși articolele noastre prezentau tocmai probele irefutabile ale plagiatului

– de la ministerul Învățămîntului, în mandatele ultimilor doi miniștri, am primit răspunsuri evazive.

În aceste condiții, ne-am zis că pălăria SRI nu putea să acopere toate acuzațiile ce i se aduceau lui Dan Marcel Iliescu. Atunci, ne-am întrebat: cine îi mai asigură protecția lui Dan Marcel Iliescu în fața acestor devastatoare acuzații?

FIUL ȘI NORA LUI MARCEL CIOLACU – STUDENȚII PLAGIATORULUI 

Aproape toată presa a transmis de curînd informații despre nunta la care premierul Marcel Ciolacu a fost socru mare. Fiul său, Andrei, se căsătorea la începutul lunii cu Iris Alexa Constantinescu. Am aflat atunci că amîndoi tinerii erau studenți la medicină la… Universitatea „Ovidius” din Constanța, adică exact acolo unde este rector mega-plagiatorul Dan Marcel  Iliescu, clientul nostru!

Instantaneu, mirarea noastră referitoare la protecția plagiatorului Iliescu s-a lămurit: avînd SRI-ul de partea sa și avîndu-i pe fiul și nora premierului ca studenți, lui Dan Marcel Iliescu nu-i păsa de ce scriam noi și alte publicații, căci toate instituțiile care ar fi trebuit să dea cu el de pămînt erau, direct sau indirect, dependente de Guvernul condus de Marcel Ciolacu!

Chiar înainte de numirea lui Ciolacu ca Prim-ministru, acesta era șeful PSD și președintele Camerei deputaților, deci tot un om foarte influent, pe care rectorul Dan Marcel Iliescu îl avea ca paravan.

Cu noile informații la îndemînă, noi vom relua traseul sesizărilor la ANI, CNATDCU și ministerul Învățămîntului, sperînd ca șefii acestor instituții și cei care trebuie să ancheteze situația rectorului-plagiator și incompatibil să facă ceea ce trebuie, adică să-l considere pe Dan Marcel Iliescu un cetățean egal cu toți ceilalți români, deci să nu-l mai favorizeze de teama relațiilor acestuia.

Nu avem nici o îndoială că însuși Marcel Ciolacu va da semnalul că nu-l acoperă pe Dan Marcel Iliescu în cazul în care acesta are vulnerabilitățile despre care am scris noi. Mai ales că, dacă va face ceva pentru mușamalizarea cazului „Rectorul-Plagiator”, se vor răsfrînge asupra destinului fiului său toate consecințele imprevizibile ce-i pot afecta întreaga viață.

Deocamdată, vă prezentăm mîndria lui Marcel Ciolacu generată de fiul său, dar și despre alegerea făcută acesta de a studia la Constanța, deși facultatea de medicină de la universitatea „Ovidius” nu este de talia celor din Iași, Cluj sau București:

În mod cert, vom reveni la acest caz, căci noile informații ne obligă să fim mult mai atenți la răspunsurile pe care le vom primi acum de la instituțiile statului, referitoare la cel mai mare plagiator din învățămîntul românesc: DAN MARCEL ILIESCU, rectorul Universității„Ovidius”!

 Parteneriat TOP SECRET Craiova