ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care fac din inima lor ogor pentru Cer nu încap în temnițe, fie ele si poleite cu "aurul" civilizației "moderne".

Faptul că a ALES să nu se vaccineze, DAR să susțină financiar nu doar Serbia, ci și alte țări în lupta pentru vindecarea semenilor de Covid, a fost DOAR picatura care a umplut paharul.

Pahar pe care de ceva vreme unii îl pândesc mai ceva ca pe drobul de sare.

Novak a plătit pentru altceva. A plătit pentru curajul de a se înfățișa dintru bun început în toată splendoarea educației sale de acasă, cu cei 7 ani de Cer "la pachet".

A plătit pentru cutezanța de a fi "politic incorect".

A plătit pentru încăpățânarea de a ajunge Nr.1, în ciuda ironiilor, sarcasmului cu care a fost mereu privit înțepător, pe sub sprâncene, că e "habotnic", "medieval", "primitiv", "înapoiat".

"Povestea" lui Novak nu a început acum, ci de ani în urmă. Are un psihic de fier, o inimă de Luptător, o mentalitate de Învingător, nu doar de "supraviețuitor"...

A ajuns sus, deși nu are susținerea "lumii noi".

 

Dar are Cerul tot cu (în el). Ha!

Urmăriți PROCESUL kafkian al lui NOVAK DJOKOVIC. Transmisie ÎN DIRECT. Nr 1 al tenisului a ieșit pentru prima oară din Centrul de detenție pentru a putea urmări ședința instanței. Guvernul: Djokovic este nevaccinat și prezintă un risc pentru oameni și Australia