ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că tot l-am pus pe medicul și prietenul Răzvan Constantinescu acolo unde trebuie pus, în Panteonul Național al celor care au riscat aproape totul ca să spună adevărul și să salveze cine știe câți români de la boală și moarte, astăzi merită omagiată o somitate la nivel mondial. L-am urmărit cu atenție și am văzut mereu un om de o modestie și delicatețe rare, dar și un caracter de fier.

Conform Wikipedia (o mizerie globalistă care și acum îl denigrează ca fiind "sursă de dezinformare"!), are o carieră academică prodigoasă exact în acest domeniu:

"În 1982 Bhakdi a fost numit profesor asociat la universitatea din Gießen. În 1990 a devenit profesor la universitatea din Mainz.
Din 1991 a condus Institutul de Microbiologie Medicală și Igienă.
Între 1990 și 2012 a fost redactor șef la Revista Germană de Microbiologie Medicală și Imunologie, revistă înființată în 1886 de Robert Koch."

Împreună cu savantul de Nobel Luc Montagnier - Dumnezeu să-l odihnească cu drepții! - au fost cele mai mari somități mondiale care au denunțat această mascaradă.

Am primit acest video cu următorul text:

"APLAUZE ÎN PICIOARE PENTRU PROFESORUL SUCHARIT BHAKDI

Kiel 8 martie 2023

Profesorul Sucharit Bhakdi este el însuși complet surprins. Acest lucru i-a făcut mult bine acestui om după toată hărțuirea pe care a trebuit să o suporte din partea politicii germane, a presei germane și a persecuției politice a procuraturii germane.

Se vede cu adevărat că îi cade o piatră de pe inimă. Pur și simplu intră, nu spune nimic și mii de oameni îl aplaudă încontinuu.

Vă mulțumim, domnule profesor Sucharit Bhakdi. Ați salvat viețile a milioane de oameni!"

Dumnezeu să-l țină în putere, să-i dea sănătate și să-i poarte pașii inclusiv pe la noi prin țară, ca să-l omagiem cum se cuvine!

VIDEO: