ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lăsați-i pe corporatiști să cumpere de la ei. Vor fi sute de posturi disponibilizate, mai ales femei de plus 40 ani, pe care nu le va mai angaja nimeni.

În plus, scoaterea banilor cash intră în logica Marii Resetări, de sclavizare a societății occidentale (din care facem parte), care mai are instrumentele și istoria/memoria libertății, după episoade liberticide.

Ideal ar fi să cumpărăm de la magazine mici și din piețe. Dar oricum, magazinele fără casieri, care nu mai primesc bani cash, trebuie boicotate total de noi, cei care vedem încotro merge lumea.
 

ACTUALIZARE: ActiveNews a primit la redacție următoarea explicație din partea Auchan pe care o redăm integral în virtutea Dreptului la Replică:

„Vă contactez din partea agenției TotalPR, reprezentant de comunicare pentru compania Auchan România.

Ca urmare a acestui articol: https://www.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-BOICOTATI-AUCHAN-180002, facem următoarele precizări:

  • Toți colegii noștri casieri sunt în continuare angajați și prezenți în magazin, disponibili să ofere suport în scanarea produselor. Odată cu implementarea noului sistem de case, meseria de casier evoluează de la activități de rutină tehnică către activități de relaționare, acompaniere și consiliere clienți.
  • La casele self service din magazinele Auchan, clienții pot achita cumpărăturile atât cu cardul, cât și cu numerar.

Mai multe detalii despre noul sistem de case și despre dezvoltarea angajaților sunt disponibile în comunicatul anexat.”, se mai arată în precizarea primită la redacție, căreia îi dăm curs spre publicare pentru a se face cuvenita îndreptare.

Informațiile din Comunicatul Auchan România sunt disponibile AICI, la sursa inițială a articolului de Opinie al publicistului Iulian Capsali - Nota Redacției