ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși se umflă numărul de infectați zilnic, la secția covid de la Spitalul Elias, de pildă, vineri erau doar câțiva bătrâni spitalizați. În secția de ATI nu era NICI MĂCAR UN SINGUR PACIENT CU COVID - slavă Domnului! Dacă mai știți exemple, vă rog să-mi spuneți în privat, dacă nu puteți face public.

V-am spus, bazat pe ce răzbătea din alte țări confruntate cu varianta Omicron, că e gata, o gripă sau chiar o răceală oarecare.

Plandemia mai există doar la televizor sau în capetele înfierbântate ale unor propagandiști veroși, pe bani, sau a unor idioți utili.

Gata! Toate măsurile luate de aceste slugi globaliste, fără absolut nicio bază științifică, trebuie atacate zilnic.

Masca pe stradă e o sursă de boală și poluare, este despre CONTROL și atât!

Despre "certificatul covid" (verde) nu pot exista discuții! Iar numai niște părinți dezaxați pot să-și vaccineze copiii pentru o boală care NU-I AFECTEAZĂ DELOC!

Totuși, sper să existe avocați care îl vor executa în instanță pe rujatul Gheorghiță, cel care împinge această crimă publică pentru care va da socoteală! Ipochimenul care accepta brazi de Crăciun din doze de vaccin folosite.

Psihopaților, NU VĂ ATINGEȚI DE COPIII NOȘTRI!

Români, rezistați și luptați pentru dreptul vostru de a fi oameni liberi!

Cu Dumnezeu înainte!