ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


piesă într-un act

Între Florescu și Baconschi, pare că escrocul este dl. ministru.

Recapitulăm: Florescu îi vinde un ibric și 200g. din cea mai scumpă cafea din lume - aia căcată de nu știu ce maimuță. Baconschi, un vip căruia i se cuvine orice cadou din partea locuitorilor mahalalei inepte, credea că plătește doar ibricul.

Ghinion, Florescu îl taxează.

Trezit din reverie, Baconschi își dă seama că a fost pus copios la plată. Vrea banii înapoi. Florescu îi propune ca să vină cu produsele cumpărate și e de acord să-i returneze banii. Dar, ce să vezi, Baconschi îi cere banii, dar vrea să păstreze și ibricul, și cafeaua. Parol!

Florescu e totuși un negustor bătrân, iar Baconschi credea că s-a întâlnit hoțul cu prostul.

Armeanul nu-i dă banii, normal. Baconschi țipă pe Fb că a fost escrocat.

Lumea inițial îl crede; cum ar fi putut un fost ministru de externe al țării, care l-a adus pe Papa în România, el care era fermecat total de ibovnica turnătorului Petrov ce candida la președinție, el care dorește cu tot dinadinsul să scoată BOR din eroarea de a ține Paștile cu toată Ortodoxia Mondială, dintr-un izbăvitor puseu euroatlantic; el, olimpianul, căruia trebuie să-i mulțumim că s-a născut, să producă taman el o asemenea vexațiune unui negustor de boabe care a fost prins de comuniști cu chiloții plini de nechezol în vine? E de neconceput! 

Florescu prezintă proba și îl poftește la cremenal.

Pe fond de ceva scandal în târg, cortina începe să coboare încet, plină de emoție. 
 
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane și text
 
Ar putea fi o imagine cu text