ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faptul că o adunătură de rebuturi progresiste, unii dependenți de decenii de Soroș, au desființat un post de televiziune prin neacordarea prelungirii licenței, arată că totalitarismul davosian este de neoprit. Sunt uimit mai ales de faptul că foarte puțini oameni sănătoși au reacționat la acest abuz totalitar înfiorător, mulți dintre ei fiind invitați ai postului #NewsRomânia.

Motivul este că nu au fost pe direcția necesară pe „cele două mari subiecte care ne-au preocupat în 2021 și 2022 - pandemia de Covid și războiul din Ucraina. Pe aceste teme au fost cele mai multe plângeri” - a recunoscut reprezentata lui Klaus Johannis, sinecurista Dorina Rusu [Băeșu, ex-Opinia Studențească - plc, nn]. Asta după ce inclusiv emisiunea „Subiectiv” a lui Răzvan Dumitrescu, de exemplu, fusese paralizată în plandemie de același CNA, cu amenzi colosale.

Este cel mai mare atac la democrație din ultima vreme - precedentul a fost GoldFm - care pregătește o media obedientă 100% direcțiilor date de elitele corporatocrate. În viitor, probabil că aceia care vor spune că mâncarea din lăcuste și viermi este o scârboșenie, vor fi acuzați că se opun rezolvării încălzirii globale și li se vor închide emisiunile sau chiar posturile radio/tv.

Nu treceți ușor peste aceste abuzuri ale unor funcționari cu cheiță externă asupra libertății editoriale a presei!

Personal, voi milita pentru desființarea acestui grup care parazitează libertatea de exprimare, plătit din banii noștri ca să facă "ordine" în televiziune, dar care se pregătește să preia și internetul. Dacă sunt probleme, pot fi rezolvate în justiție, nu de către funcționari politici.

Nu permiteți oficializarea dictaturii, care înseamnă și nivelarea cu buldozerul a opiniilor din spațiul public! Adică revenirea "în cadrul legal" la exact ce s-a întâmplat înainte de '89.