ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Iași, în data de 3 decembrie, la inițiativa lui Răzvan Constantinescu, am organizat împreună la Iași o conferință cu tema „O perspectivă suveranistă asupra viitorului României” – o dezbatere în care vom aduce împreună principalii vectori din zona suveranistă, atât din mediul academic, cât și din zona social-politică.

Invitatul special este profesorul universitar și cunoscutul avocat Gheorghe Piperea, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din zona academică, vor fi prezenți mai mulți cercetători și profesori universitari, personalități care au ca preocupare primordială modul în care se inserează România în actualul context geopolitic, printre care sociologii Radu Baltasiu, directorul Centrului European pentru Studii în Probleme Etnice al Academiei Române și Cristi Pantelimon, din conducerea Institutului de Sociologie al Academiei Române.

Vă asigurăm că vor fi și alte surprize plăcute, pe care le vom face cunoscute ulterior.

Vă așteptăm pe toți sâmbătă, 3 decembrie, ora 15:00, în Sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Traian din Iași.