ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă îmi spune vreun imbecil util că nu este nicio conspirație în legătură cu serurile genetice mARN, voi arăta doar această imagine, în care Chris Terhes arată lumii, din sediul Parlamentului European din Bruxelles, contractul între firma producătoare și UE.

Observați ce transparență există în legătură cu sumele colosale virate în conturile BigPharma, nu? Ce răspunderi își asumă firma în ceea privește siguranța acestora. Cum, nu vedeți?

Sunteți niște medievali frustrați; sub jegul negru de pe contracte este vorba de sănătatea voastră, de care corporatocrația are grijă ca de propriile buzunare.

A, și încă ceva, iubiți imbecili (utili) și teroriști mediatici securiști care țineți trena regelui gol Arafat: PSEUDO-VACCINUL, CARE SE DOVEDEȘTE PERFECT INUTIL (vedeți țările ultra-vaccinate intrate în valul 5) ATUNCI CÂND NU DISTRUGE VIEȚI, NU ESTE GRATIS! Este plătit din banii fiecărui român, german, spaniol, italian, danez șamd.

Deci dorința unor derbedei de a pune la plată nevaccinații dacă ajung în spitale, este o formă de nazism reșapat, într-o societate în care nevaccinatul este "noul evreu", vinovat și bun de plată, marginalizat și martelat pentru faptul că societatea globalistă nu se înfăptuiește suficient de rapid.

DENUNȚAȚI DICTATURA MEDICALĂ, NU VĂ LĂSAȚI CĂLCAȚI ÎN PICIOARE DE PSIHOPAȚII CU AERE MESIANICE!