ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Emanuel, plecat de curând la Domnul - și care ne-a arătat smerit multe fațete ale sfințeniei -, a profețit că un cutremur va devasta România dacă guvernanții o vor târî în războiul din Ucraina.

Chiar a inițiat o Scrisoare Deschisă pe care a depus-o la Patriarhie, în care cerea implicarea Bisericii în oprirea drumului implacabil spre conflict și al masacrului care s-ar produce în cazul în care tinerii noștri ar fi trimiși să lupte de partea forțelor davosiene, satanice.

În context, a apărut un interviu televizat cu ex-premierul israelian Naftali Bennet, în care povestește implicarea sa în negocierile de pace ruso-ucrainene.

Se cunoaște deja faptul că Israelul nu furnizează armament Ucrainei. Dar mărturia lui este clară: negocierile au fost boicotate de Marea Britanie - Boris Johnson în principal (britanicii au și sabotat conducta Nord Stream) și SUA, care e condusă de un senil, în spatele căruia globaliștii fac jocul de desăvârșire a Marii Resetări ce duce la Guvernului Unic Mondial. Care nu poate fi pus în operă cu o Rusie nealiniată.

Totul a început în Ucraina prin "revoluția" EuroMaidan din 2014 și prin încercarea de a pune piciorul NATO în acest stat, ceea ce ar fi însemnat dispariția de facto a Rusiei. Nu dezvolt, citiți analiștii americani de calibrul academic al unui John Mearsheimer, sau francezi ca istoricul și antropologul Emmanuel Todd.

Dar care sunt principalele afirmații ale lui Bennet, care se constituie ca revelații? Printre altele: „Am avut o dezbatere cu americanii despre șansele de reușită. Cred că exista o șansă și o să explic. Ei spuneau că nu există nicio șansă." Apoi continuă: „Am înțeles nevoile de bază ale fiecărei părți. Am rămas cu impresia că ambele părți își doresc încetarea focului. Așa cum am spus, Putin a făcut două concesii uriașe. Mi-am spus: wow, aceasta este o schimbare majoră. Sigur, trebuie să fii atent, poate fi o prefăcătorie, dar aceasta a fost impresia pe care mi-a lăsat-o. Am plecat foarte optimist”.

Una dintre "concesiile uriașe" a fost promisiunea fermă că Zelensky nu va fi ucis: "Acum am ieșit de la întâlnire, nu o să te omoare" - i-a transmis imediat Bennet lui Zelenski. "El m-a întrebat: «Ești sigur?» "100%, nu o să te omoare".

Consecința a fost că piticul verde a ieșit din bunker și și-a început bravada.

Fraza cheie cred că este însă aceasta: „Putin era foarte pragmatic, la fel și Zelenski. Nu era mesianic. Nu o să dezvălui lucruri pe care nu ar trebui să le dezvălui, dar Putin a înțeles pe deplin CONSTRÂNGERILE POLITICE ale lui Zelenski."

Iar ex-premierul israelian conchide: "Nu am făcut cum mi-a plăcut mie. Tot ce am făcut a fost coordonat până la ultimul detaliu cu SUA, Germania, Franța. EI AU BLOCAT ACORDUL ȘI PĂREREA MEA A FOST CĂ GREȘESC.”(subl.mea)

Nu numai că l-au blocat, dar pompează continuu armament în Ucraina, consecințele fiind devastatoare - peste 150.000 de morți în rândul armatei ucrainene, conform surselor turce.

Revenind la meridian românesc, ce constatăm din partea Patriarhiei BOR (căci la oamenii politici, inclusiv la opoziția formată exclusiv din AUR, constatăm un consens distrugător pe subiect) este cel puțin dezamăgitor, dacă ne raportăm la mesajul public dat prin purtătorul de cuvânt, useristul sub acoperire Vasile Bănescu. Care și-a spălat pilatian mâinile în ceea ce privește românii prigoniți din Ucraina întrucât "nu aparțin BOR", iar sfatul a fost să se supună silniciei unei "biserici" moșită de banderiștii instrumentalizați de globaliști împreună cu patriarhul CIA, Bartolomeu din Fanar.

Sigur că toate aceste gânduri mi-au venit în urma veștilor din Turcia, unde o serie de cutremure (de 7.8 și de 7.5 Richter, urmate de sute de replici!), au produs ravagii, fiind posibil să fie în jur de 10.000 de victime.

Niciun specialist în tectonică și fizica pământului nu a mai auzit ca două cutremure de asemenea intensitate să succeadă într-un timp atât de scurt, ceea ce face ca să existe o oarecare consternare, mai ales după ce președintele Erdogan și guvernanții, în special ministrul de interne Suleyman Solu, au făcut declarații dure împotriva amestecului american în susținerea atacului terorist din Istanbul de acum trei luni (13 noiembrie), asta după instrumentalizarea tentativei de lovitură de stat militare (puciului) din 2016, pe care turcii nu o uită și nu o iartă.

Între timp, în Ungaria vecină, la începutul acestui an, aproximativ 200 de lideri militari de rang înalt, inclusiv generali "cu vechime și experiență NATO" ar fi fost demiși, un număr care ar putea continua să crească - potrivit surselor citate de agenția Bloomberg.

Această succesiune de cutremure (geopolitice) vor avea un impact asupra României? Întrucât politic suntem absolut "calamitați" iar instituția Patriarhiei BOR se conformează la noile realități, pare să singura nădejde este la Dumnezeu și la slujitorii săi care nu își pleacă genunchiul în fața noului zeu Baal, scos din jobenul lui Klaus Schwab.

Strigat-am către Tine, Doamne, toată ziua, întins-am către Tine mâinile mele.

Oare, morților vei face minuni? Sau cei morți se vor scula și Te vor lăuda pe Tine?
Oare, va spune cineva în mormânt mila Ta și adevărul Tău în locul pierzării?
Oare, se vor cunoaște întru întuneric minunile Tale și dreptatea Ta în pământ uitat?
Iar eu către Tine, Doamne, am strigat și dimineața rugăciunea mea Te va întâmpina.


(fragment din Psalmul 87)