ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai importantă informație a zilei este aceea că renumărarea voturilor de la sect. 1 s-a încheiat, iar Clotilde Armand se pare că a ieșit primar prin fraudă.

Acum se pun câteva probleme:

- Procurorul haștag care a acoperit frauda (văzută de o țară întreagă la TV) va fi destituit și anchetat?

- Care sunt variantele ca sfânta din Guadalupe să fie scoasă din primărie? Din surse interne am aflat că Dan Barna i-a cerut să plece de acum o lună, însă Clotilda i-a replicat că are avocați care pot trena procesele până după terminarea mandatului. Ceea ce pune partidul anti-corupție într-o poziție cel puțin stranie, fiind primul partid cu un primar care a preluat mandatul în urma unei înșelăciuni grotești, de o magnitudine colosală, văzută de tot publicul. Ceea ce decredibilizează noțiunea de scrutin electoral.

- S-a văzut care este utilitatea SIIJ, fără de care această fraudă ar fi rămas fără repercusiuni.
De aici și explicația pentru încrâncenarea cu care ministrul Justiției Stelian Ion (USR), ca și PNL-ul plus Johannis cer desființarea SIIJ.
Ar fi o lovitură mortală dată democrației, și așa șubrezită prin intervenția unui serviciu secret - STS - în procesul electoral.

- În cazul, puțin probabil, în care procesul electoral va fi reluat, Clotilda o să poată candida din nou?

Să urmărim evoluția evenimentelor!

Cert este că ștampila de partid anti-corupție, după episodul Clotilda - primărie și după ce liderul Dan Barna este în centrul unui scandal cu fonduri UE delapidate, se va topi pe asfaltul din Piața Victoriei, unde a căzut de pe soclul revoluției globaliste - #rezist.

Vor salva corporațiile, cele care conduc România actualmente, pe Clotilda și PLUSRI? Sau o tresărire de orgoliu a forțelor suveraniste din servicii și justiție va mătura acest partid Soros din viața publică?

PS: Personal, consider că fostul primar PSD a fost modest, dar ceea ce s-a întâmplat până azi la Sect. 1 sub mandatul Clotildei îl face pe Tudorache un edil de neprețuit...