ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu se poate să nu existe o corelație între intensificarea rețelelor lăsate de avioane în atmosferă din ultimele luni și faptul că virozele revin imediat după ce pare că se vindecă, cu o tuse ce te rupe. INCLUSIV LA TINERI, care au un răspuns imun mult mai puternic.

În plus, prietenii mei care s-au testat cu aparatele de biorezonanță (inventate pentru cosmonauți acum 50 de ani) au constatat creșterea cantității de metale grele din corp, mai ales mercur (Hg) și plumb (Pb).

E o problemă care nu ține doar de România, evident.

Dar poate să ne dea cineva NIȘTE RĂSPUNSURI? Cum se poate face asta fără complicitatea guvernelor? - pe care am văzut-o cum funcționează în plandemie. Tot în calitatea mea de "conspiraționist".

Mi se pare absolut criminal să umpli cerul de metale grele, sub pretextul „luptei împotriva încălzirii planetei”. De fapt, blestemații ăștia demonici luptă împotriva Vieții, deci împotriva lui Dumnezeu!

Ilustrație Video ActiveNews: Legitimă Apărare