ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


De la Frontul Salvării Naționale, la Frontul Salvării lui Johannis cu orice preț. Dacă primul front salva nomenclatura și dădea timp serviciilor să spolieze țara, distrugând economia, tăind pădurile, dăruind corporațiilor străine petrolul, gazele, apa, devalizând băncile și având ca direcție  dezindustrializarea statului (până și fabrica de diamante artificiale, care era sub conducerea serviciilor, fiind una dintre puținele din lume, a fost lichidată), astăzi este pusă la punct pulverizarea statală, după ce suveranitatea a fost desființată de turnătorul Petrov, cel care a dus la paroxism și războiul intern româno-român.

Sluga ineptă a corporatocrației, acest Retard Vodă care a adâncit și mai mult falia dintre români, dorită de forțele externe, prin tema "corupției", pune un general ca prim ministru, acțiune care ne aruncă în tipul de dictatură africană.

Nicăieri în lumea democratică nu s-a întâmplat așa ceva de la războiul mondial până azi. 

Ținta rămâne însă impunerea tiraniei prin nazipass-ul verde, ultima carte pusă pe masă înainte de desființarea totală a statelor suverane și a drepturilor constituționale ale cetățeanului. De anul viitor, VACCINAREA OBLIGATORIE va fi pusă în practică în Europa, pe un fond de instabilitate economică și prin folosirea forței brute. În Rotterdam s-a tras în oameni, acum câteva zile, cu muniție de război. 

Vom fi sclavii unei elite demente, care proiectează un "paradis mundan" ca un azil în care toată lumea sedată zâmbește tâmp cu picioarele înfipte în găleți de ciment întărit.

Deja lagărele sunt folosite în China și Australia. Cei care se vor opune viitorului guvern mondial și "Bisericii" universale, vor fi scoși complet din viața socială și prigoniți.
 
Marea Resetare, venită din Vest, va cuprinde tot Pământul, ca o falsă pandemie pornită de la un virus fabricat.

Însă noi avem ceea ce demonizații lumii și slugile lor tâmpe nu au: Hristos și Biserica Sa. Pe care nici "porțile iadului nu o vor birui"!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews