ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DOUĂ DIRECȚII PRINCIPALE

Văd că acești ciuri-buri care au pus de o guvernare nu pentru salvarea României, ci pentru salvarea lui Vodă Retardis, au două direcții de strategie, dictate de plutocrația corporatistă care coordonează Marea Resetare:

- Impunerea certificatului nazist covid;

- Schimbarea Constituției, care încă mai stă pavăză împotriva dictaturii.

PSD și PNL, în cârdășie cu extrema neomarxistă USR, sunt părtășe la distrugerea libertății naturale, darul divin cu care am fost înzestrați de la Creație (căderea protopărinților Adam și Eva a fost consecința acestei libertăți neîngrădite), a libertății cetățenești garantate de Constituție și pentru distrugerea statalității României, via proiectul de regionalizare care trebuie să ne verse în Statele Unite ale Europei - proiectul agreat inițial de turnătorul Băsescu și "elitele de dreapta" care l-au slujit, aciuate acum la Trinitas, pe Colina Bucuriei.

Acum doar se duce la capăt acest proiect antihristic.

*

REZISTAȚI!

Voi ați auzit de tineri sub 40 de ani morți de covid? Eu nu. Deși cunosc zeci care au trecut prin boală. Rata de deces este absolut insignifiantă; cunosc cazuri de tineri cu boli grave cronice care au trecut prin boală, fiind bine tratați (cu antivirale CARE NU SE GĂSESC ÎN FARMACII!)

Primesc aproape zilnic astfel de relatări. Chiar ieri, o șoferiță de taxi mi-a povestit cazul soțului unei prietene, decedat după INFARCT, deși mergea la sală, nu fuma; era sănătos tun.

Sunt cazuri dramatice de copii, între 16 și 28 de ani, pe care le aflu de la părinți. ÎNSĂ EI NU VOR SĂ VORBEASCĂ, din varii motive. Chiar dacă le spun că, prin mărturia lor, pot salva alte vieți.

În fine, nu trece săptămână să nu citesc de un sportiv de performanță tânăr mort sau scos complet din activitatea sportivă.

Acum vor să ne oblige - nu vă faceți iluzii, sataniști nu se vor lăsa, iar marionetele politice criminale vor marșa fără resentimente - să ne vaccinăm copiii! Asta însă numai DUPĂ ce vor avea un procent suficient de mare de adulți, care să treacă de 50%, așa cum s-a întâmplat în Vest.

Viața copiilor noștri depinde de puterea noastră de a rezista! Nu uitați asta, suntem în război și fiecare este dator să lupte pentru familia lui și pentru acest neam!

Doamne ajută!