ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul Djokovic arată că SUA, unde există încă interdicția de a intra în țară nevaccinat - o obligativitate absolut dementă în context, impusă de concernele pharma unei administrații demonizate - este o țară bolnavă de totalitarism.

În tot răul și un bine: Novak Djokovic arată întregii lumi că poți fi, fără emfază, cu modestie, un erou mondial când ai dârzenie, caracter și putere de la Dumnezeu!

Așa arată un ortodox adevărat, nu spaghetele fierte care făceau sluj lui Gheorghiță și propagau vaccinarea inclusiv la Trinitas sau pe Facebook, nu securiștii pioși din presă care-l atacau pe sârb cu mijloace din manualele de dezinformare, atunci când Australia, țara care a construit lagăre pentru asimptomatici, și-a arătat fața liberticidă și i-a refuzat participarea la lupta din teren. 

Am mai spus-o și o repet: în cei aproape trei ani s-au arătat toate fețele și toți fățarnicii. Nu mai putem fi păcăliți; gunoaiele au ieșit ca pet-urile aruncate în lac. Au poluat toată viața societății și continuă să o facă și azi. Pentru ei, obscenitatea publică e un modus vivendi. Aceste pet-uri, pline de borhot globalist, au trădarea în sânge și se vând ieftin, dar cu abnegație.

Și noi am avut luptători naționali în plin război împotriva propriului popor, care au făcut, prin contrast, să iasă în evidență otrepele securist-globaliste.

Erou în acele zile a fost un om pe care mă bucur să-l am prieten.

Și-a riscat totul: relații sociale, serviciu, cariera universitară.

A fost desființat în presa cumpărată pe față de marionetele politice, târât în comisii de disciplină, penalizat, molestat verbal de târlele de trolli de pe Facebook, dar și de foștii "prieteni".

L-am văzut căzut, mâhnit, poate uneori deznădăjduit.

Dragul meu, publicul vedea doar amenitatea ta, zâmbetul, umorul tău natural cu care destructurai pilonii unei minciuni mondiale, susținută la noi de un Sistem infectat de ură împotriva propriului popor, care te mastica vorace.
S-au bucurat imund inclusiv la moartea mamei tale.

Ai avut puterea să te ridici și să lupți, fără să ții cont de consecințe. Cred ca nici celor din jur, familiei tale, nu le-a fost ușor să facă față presiunii. Dar copiii cred că realizează că au un tată care a luptat până la capăt pentru binele public - o mare parte a românilor au ieșit de sub avalanșa propagandei și au refuzat să fie cobaii unui tratament mondial experimental. Deci îți datorează dacă nu viața, cel puțin sănătatea.

Pentru asta, vei avea parte dragă Răzvan, din partea mea, de un cec în alb toată viața, indiferent dacă vor fi (până acum nu prea au fost) mărunte dezacorduri între noi.

De ce am scris aceste fraze când știe toată lumea că detest firitiseala și nuanțele encomiastice, că nu-mi cruț mai ales prietenii și apropiații la care țin? Întrucât îmi dau seama că, de cele mai multe ori, suntem tentați să nu vedem valoarea caracterelor din propria noastră cetate.

Or, ceea ce a lipsit masiv în istoria modernă a României, dar mai ales în timpul acestui blestemat experiment mondial, au fost oamenii - cremene, care atunci când sunt loviți scot scântei, făcând lumină în jur.