ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Biden și presa globalistă anunță cu disperare un război în Ucraina, escaladat zilnic. Azi e marți, 15 februarie. Războiul începe fix mâine, 16 februarie. Așa ne anunță mass media și experții militari ai NATO.

Paralel, tataia Biden îi cere lui Trudeau să intre în forță în manifestanții pentru Libertate din Ottawa, care se încăpățânează să sfideze regimul dictatorial al acestui excrement globalist. Azi a dat ordinul prin care instituie Starea de Urgență. Curând, va ordona forțelor speciale să distrugă Convoiul Libertății.

Kievul este sătul de acest joc în care pierde zilnic investiții și anunță public asta. Zilele trecute i-au zburat din țară oligarhii. Cine ar băga bani într-o zonă de conflict? Mai grav este că oligarhii pleacă cu banii, spre disperarea actorului de comedie Zelensky, ajuns președinte.

Anunțarea războiului din Ucraina este ca în povestea cu Petrică și lupul. Când vor intra în Ucraina rușii, nimeni nu o să mai creadă. Nu se știe când, că tocmai își retrag diviziile din dispozitiv.


Mi-a trecut prin cap dacă tot acest scenariu cu participare ruso-americană nu este o perdea de fum prin care se dorește ca memoria celor doi ani de genocid ideologic covid să fie alterată.
Starea de haos mondial trebuie continuată pentru ca oamenii să uite de drepturi și libertăți.

Dacă te uiți pe "Libertatea" și pe alte oficine, "vin rușii" a înlocuit "vine covidul."

Deși ar fi putut avea rolul de mediator, România nu există în peisajul geopolitic și a cedat locul Ungariei lui Orban, un lider de stat real. Care a și profitat de situație ca să facă un contract pe gaz metan, pe ani de zile avans, la preț preferențial. De  remarcat că Ungaria are capacități de stocare a gazelor mai mari decât noi, deși nu au zăcăminte. În plus, își dezvoltă industria petro-chimică, pe care noi am închis-o.

Dar noi avem rolul de bază militară și trebuie, ca măsură profilactică, după ce am acumulat datorii colosale în ultimii doi ani, să facem "eforturi" pentru achiziționarea de echipament militar învechit care nu este livrat, deși nu mai avem armată. Ucraina, mai norocoasă, a fost înzestrată militar gratis.

Am cedat rolul apărării teritoriului național, contra mulgerii de bani, puterilor suzerane  - SUA, Franța și cine mai dorește.

Războiul se mai amână. Masca încă se poartă absolut inutil, la îndemnul acelorași psihopați care au chinuit și omorât în spitale românii timp de doi ani împliniți.


Joncțiunea dintre Arafat și USR/PNL (apoi PSD), a pus România pe harta ororilor covid mondiale, așa cum bolșevicii o puseseră pe harta Marelui Gulag.