ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un comentariu exhaustiv asupra listei AUR la europarlamentare nu este potrivit; mai avem aproape un an până la alegeri, deci ar fi prematur. Este oricum în ordine alfabetică și vor conta primii, cei care trag lista, după ce aceasta se definitivează.

Momentan, pe lista AUR avem personalități și personaje, unele doar simpatice. Pe o scală de la 1 la 10, cred că lista e de 7, notă care poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de cei 15-20 de candidați care vor fi eligibili.
Personal, le urez succes de pe acum.

În PE, părerea mea, trebuie mers cu buldozerele, ca să faci pulbere cuibul extremist care-l domină. Ar trebui trimiși oameni care dau de pământ cu ideologiile sexomarxiste, cu tot globalismul mutilant care ne e băgat pe gât prin cozile de topor nealese de nimeni, gen Ursula sau procuroarea ZERO Kovesi, pe care doar băsiștii le pot diviniza.

În plus, dacă te duci în PE susținând războiul din Ucraina, deci ești o unealtă a corporatocrației transfrontaliere (cum se dovedește a fi Meloni, un mare balon de săpun "conservator" provenit din Italia), atunci mai bine stai acasă.

Cine nu luptă pentru pace în Ucraina, acest câmp experimental al plutocrației mondiale (neapărat de văzut documentarul excepțional făcut pe tema asta de William Scott Ritter, fost ofițer de informații al trupelor speciale ale Marinei SUA - "Agentul Zelensky"), cine nu înțelege vremurile și nu vede imaginea de ansamblu de aburii propagandei, atunci va intra în corul mainstream - adică vor fi doar gargaragii cu nuanțe naționaliste. Am remarcat că singurul discurs pe temă a fost al lui Gheorghe Piperea.

În fine, sper ca securiștii globaliști care conduc Statul Subteran (politică, justiție, presă, influenseri șamd) să accepte ideea că locul României în arhitectura geopolitică actuală, dacă este continuat în același mod senil și bășinos (lista "sensibilă" dată de MAE lui Viktor Orban denotă doar o sinistră imbecilitate), va duce la implozia statului și aneantizare socială. Mai pe șleau spus, indivizi de teapa gen. A.Rog trebuie ținuți în unitate, nu lăsați să-și debiteze tâmpeniile antinaționale preluate din manualul lui Soros & Schwab sau, mai grav, să le pună în practică prin departamentul cu care se lăuda la SRI, de "inginerie socială", folosit până azi la distrugerea pilonilor sociali, mai ales împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

Ethosul românesc nu trebuie topit în magma fetidă a (S)UE și a ideologiilor woke pe care le avansează (LGBT, gender, feminism, eutanasie, cancel culture etc.), iar România trebuie să redevină suverană, cu un rol cheie în dinamica plăcilor tectonice geopolitice. Ar trebui preluat modelul de la Ungaria - de ce nu chiar împreună cu aceasta - rolul de placă turnantă a diplomației europene creștin-conservatoare.
Momentan, suntem de peste două decenii un rebut ridiculizat de toți "partenerii" și "inamicii". NU contăm pentru că NU existăm. Deschidem gura prostește doar când ne permit ambasadele LGBT la București.

AUR are un singur glonț de tras. Dacă ratează acest deziderat, al resuveranizării reale a Statului și a luptei pentru națiune în globalista UE, atunci toată energia pe care o va capta se va risipi într-un desen frumos făcut cu degetul într-un câmp de cenușă, înaintea furtunii finale.