ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bruma de industrie agro-alimentară, fermele de animale, combinatele de prelucrare metale, fabricile producătoare de materiale de construcție, făbricuțele (de mobilă, pantofi, textile etc) care mai produceau ceva în țara asta colonizată de corporațiile care conduc UE, VOR FI ÎNCHISE!

TOATE!

NIMENI NU VA SUPORTA CREȘTERI DE 6-7 ORI LA GAZE ȘI ENERGIA ELECTRICĂ!

PSD și PNL ("Prin noi înșine" - ce bătaie de joc!) sunt groparii economiei, criminalii care aruncă țara în haos! UDMR nu se pune, că ei asta își doresc. USR-PLUS sunt produsul direct al securității globaliste, care a ocupat și PSD-ul, prin echipa de acoperiți, și a băsificat PNL-ul. 

Șomaj, criză alimentară, proprietăți luate de bănci sau vândute din cauza falimentului familiilor care nu își vor putea plăti întreținerea, întregi industrii ruinate, frig în case, scumpiri demente - marasm social. 

Suprapuneți asta peste măsurile de lichidare a libertăților individuale aduse de psihopați de tipul tiranului oriental Arafat, fiului de torționar Rafila, rujatului Gheorghiță, slugii de Ciucă, care pun amenzi enorme dacă vrei să respiri normal, pe stradă! 

Ce rezultă? Ceea ce doresc globaliștii Marii Resetări : DISOLUȚIA STATULUI ȘI SCLAVIZAREA ROMÂNILOR!

Singurele soluții urgente sunt plafonarea prețurilor la energie la nivelul de anul trecut și eliberarea de dictatura bio-medicală.

Dacă patrioții din instituțiile de forță nu reacționează, până la alegeri va fi prea târziu! Nu cred că actuala guvernare poate rezolva ceva. Indiferent cine va prelua puterea peste 2 ani, nu va mai putea gestiona haosul, dacă nu vor fi luate aceste măsuri imediate!