ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am aneantizat Constituția ca să facem hatârul Bruxelles-ului. Cică doar așa, cu acest preț, intram în Schengen.

Și-au bătut joc de acești ticăloși care sunt la guvernare. Predoiu, altă marionetă a serviciilor, a făcut totul ca să fie pe placul globaliștilor.

De fapt, nu suntem incluși în granițele UE întrucât și Austria și Germania, evident și Ungaria, încă mai lucrează la o Transilvanie independentă, ruptă de Statul Român. Nu se dorește o încorporare a Transilvaniei în Ungaria; ar fi o aberație să gestionezi 6 milioane de români în granițele statului maghiar. Dar o Transilvanie condusă indirect de interesele țărilor amintite, cu un Ținut Secuiesc autonom, este un obiectiv fezabil. Și, cu ajutorul trădătorilor din servicii/politică, este pe cale să se înfăptuiască.

De altfel, este singurul mod în care pot să citesc răspunsul dat de Austria, în mod simbolic, chiar de Ziua Constituției. Austriecii, care spoliază resursele și finanțele României, nu au făcut-o de capul lor. A fost o "înțelegere carolingiană" între fostele imperii europene emergente, care vizează Transilvania.

Iar modul în care a fost "lucrată" Constituția de Predoiu și Coaliția Trădării (PNL/PSD/UDMR), SERVIND PRACTIC ACESTUI SCOP al IMPLOZIEI STATALE și DESFIINȚAREA SUVERANITĂȚII, arată că nu am avut NICIODATĂ, în istoria modernă, niște ticăloși mai mari la cârma României. Am rămas acum, vorba 'ceea, și sodomizați, și cu banii luați.

Dacă Ceaușescu, despre care putem spune că era orice, inclusiv criminal (nu uităm că a ars cadavre de timișoreni și le-a aruncat cenușa la canal), dar nu a trădat interesul statului și a industrializat țara, a fost pus la zid și împușcat, ăștia care distrug suveranitatea și, mai ales, statalitatea României, pas cu pas, ce ar merita?

Iar mulți se răcoresc prin desființarea conturilor la bănci... Iar în capitala Marii Uniri, la Alba Iulia în cetate, încă se face schimbarea gărzii în aplauzele turiștilor, de către tineri români în uniformele de epocă ale asupritorului imperial austriac, chiar în locul martiriului lui Horia, Cloșca și Crișan...

Treziți-vă, până nu este prea târziu!