ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce și-a înțepat aproape toată populația fără niciun rezultat (aparent, că în documentarele locale pe tema efectelor secundare, te îngrozești), Israelul oprește vaccinarea cu doza a 4-a și recomandă infectarea populației cu Omicron, ca "singura soluție de a opri pandemia".

Care nu poate fi oprită de vaccin. Adică au redescoperit apa caldă, faptul că imunitatea naturală (de turmă) e singura care dă rezultate.

Va fi un experiment de urmărit dacă vaccinații cu 3 doze (inutile) vor mai putea căpăta o imunitate naturală stabilă, asta în virtutea a ceea ce afirma virusologul Robert Malone, că proteina spike dezvoltată este o toxină.

Șansa este că varianta Omicron se arată foarte slabă, cu o viralitate enormă dar cu simptome - slavă Domnului! - care nu pun viața omului în pericol.

Ce face generalul Ciucă în aceste condiții? Îl ia consilier personal pe Herman Berkovits (Bercovici), "medicul personal și prietenul" fostului premier Netanyahu, unul din artizanii înțepării în masă a israelienilor. Adică artizanul eșecului, incapabil să dea un răspuns onest lui Răzvan Constantinescu, într-o emisiune TV în direct.

Vorbește foarte bine românește, dar ca un agent de vânzări Pfizer, nu ca un medic.

Dacă guv. gen. Ciucă va dori să împingă populația României spre vaccinare prin măsuri de forță, va avea parte de toată opoziția necesară ca să-l oprească din acest demers tembel.
Să facă bine și să umple farmaciile din timp cu antivirale.