ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Printre instituțiile progresist - globaliste ce trebuie desființate, întrucât au fost folosite doar pentru cenzură și implementare ideologică, avem CNA, CNCD, dar și Colegiul Medicilor.

Orice partid suveranist trebuie să le aibă în agendă.

Din păcate, odată cu îndepărtarea prof. Vasile Astărăstoae prin manevre securiste, Colegiul Medicilor a devenit o unealtă stupidă a dictaturii sanitare: independența medicilor a fost suprimată.

Nu poți să faci din OMS un far călăuzitor când ai un bolșevic etiopian la conducere și finanțarile duc spre Fundația Gates.
Cum să ai o distanță critică față de un tratament genetic experimental, care face ravagii în toată lumea, când președintele CM - Daniel Coriu - a primit sponsorizări Pfizer.
Demisia cerută de Răzvan Constantinescu mi se pare onorabilă, deși cazul frizează incompatibilitatea și penalul.

De aceea sunt alături de o altă eroină din plandemie, medicul Hagima Geanina, care este pusă pe drumuri și chemată în comisia Colegiului, pentru că a avut o opinie diferită - care s-a dovedit realistă - față de cea oficială, complet iresponsabilă și criminală.

Vineri la 10:30 vă chem să o apărăm pe această doctoriță de mare conștiință, la inițiativa lui Pompiliu Diplan, în fața CM din strada Pictor Romano