ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca participant, în data de 21 Decembrie 1989, la revolta împotriva tiraniei comuniste, ce a fost plătită cu sânge, spun doar atât:

Ce se întâmplă acum este cu mult mai rău - trăim deja într-o distopie antihristică de neimaginat acum 32 de ani!
Tirania vine acum din Vest și se lățește peste toată lumea creștină.

Cancel culture, manipularea presei, captivitatea clasei politice și a serviciilor secrete, distrugerea afacerilor mici și mijlocii prin oligopolurile corporatiste, controlul total al vieții private (cușca electronică), revoluția sexomarxistă, minciuna "încălzirii globale" (prin care este distrusă industria în Europa) și, acum, dictatura biomedicală, sunt brațele prin care o plutocrație criminală vrea să pună jugul peste tot Pământul.

Eroii din 21 Decembrie nu și-au dat viața pentru un certificat care ne va răpi dreptul la o viață normală!

Astăzi, la Palatul Parlamentului, vom lupta pentru eliberarea României din chingile unei clase politice imbecile, care, cu mici excepții, nu-și mai reprezintă poporul, fiind simplu executanți ai politicilor globaliste!

LIBERTATE te iubim,
Ori învingem, ori MURIM!