ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce se ajunge la incidente violente în Vest, în timpul manifestațiilor împotriva dictaturii Covid? Pentru că lumea e sătulă de minciună.
 
Vaccinul este complet ineficient, asta au spus-o toți marii virusologi ai lumii încă de la sfârșitul anului trecut.
Ba mai mult - am tot dat citate, nu le repet - au spus că este o crimă să înțepi lumea cu un ser genic, întrucât virusul (care își schimbă imediat tropismul/orientarea) devine mai agresiv, se formează noi tulpini care ocolesc "scutul" artificial dat de vaccin. De aceea imunitatea naturală este, conform studiilor făcute în prima țară pe care s-a făcut acest experiment în masă, Israel, DE 27 DE ORIMAI PUTERNICĂ DECÂT CEA INDUSĂ DE VACCIN.

Acum, când în ciuda vaccinării CREȘTE EXPONENȚIAL valul de infectări și spitalele sunt pline la ATI de vaccinați în stare gravă, în Vest se reimpune lockdown-ul/carantina, masca, ba chiar, în Austria, măsura scelerată, nazistă, a vaccinării OBLIGATORII/FORȚATE - pe care nu înțeleg cum o vor pune în practică. Vor sparge ușile la case? Vor alerga lumea pe străzi cu lasoul, ca în China?
 
Astăzi austriecii ies în stradă, gardați de sindicatele din Poliție și Armată, care protestează alături de popor. Ieri, Rotterdamul a fost plin de mașini de poliție în flăcări.
 
OAMENII S-AU SĂTURAT!
 
După rate de vaccinări între 65 și 100%, vor să trăiască normal. Iar perspectiva este mai sumbră decât acum, realitatea demonstrează că vaccinul sporește infectărilor, nu le scade, iar oamenii umplu spitalele. Ceea ce creează, firesc, revoltă.
 
Cu toate acestea, Marea Resetare merge înainte, mijloacele de impunere a terorii mondiale nefiind încă epuizate.
Însă dacă acceptați să vă siluiți viitorul vostru și al copiilor voștri, să intrați singuri în capcana sistemului diabolic ce se țese, atunci să nu vă mirați dacă veți avea parte de blestemele și disprețul generațiilor care vin. Arafat, poți să pricepi?
 
Cu Dumnezeu înainte!
 
VIDEO ActiveNews: Olanda în flăcări. Proteste anti-nazi pass și anti-lockdown lăsate cu focuri de armă