ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr arhitect, consilier USR (foto), adept al măsurilor dure, de nazism vaccinist, a plecat din această lume la 25 de ani, în urma unui cancer galopant.

După doza a treia, îi mulțumise lui Gheorghiță.

Dumnezeu să-l ierte!  

* * *

Postarea de pe Facebook despre bietul userist mort de cancer după ce a cerut înțeparea cu forța și și-a făcut trei doze, mi-a demonstrat că "imbecilii utili", cum le spunea Lenin celor atrași de "idealuri", dornici să schimbe lumea, pot fi oricând reactivați, chiar dacă văd cu ochii lor dezastrul din jur.

Vorbesc de nucleul tare progresist. Ei preferă să moară, demonstrând până la capăt că au dreptate, în ciuda oricăror evidențe. Sunt gruparea pe care Securitatea Globalistă o folosește ca berbece social (#rezist).

Acest fanatism orb al progresiștilor îi face străini de orice ideal uman. Sunt doar o sectă care urăște orice ține de Adevăr, implicit pe Dumnezeu. În spatele grijii lor pentru "modernizarea României" stă doar o sete maladivă de a schimba total societatea (care încă viețuiește în Evul Mediu, i compris).

Dacă ar avea puterea, ar ucide și ar da legi liberticide fără să crâcnească.

Vedeți și comentariile (clic pe poză):