ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din ce spun experții din Africa de S, noua tulpină este foarte slabă, simptomele sunt cele ale unei viroze minore, dar marele defect al Omicronului este că vaccinații se infectează primii (de altfel în Botswana noua tulpină a fost descoperită la vaccinați), deci se arată, ca și la gripă, că vaccinarea este un act medical ratat datorită polimorfismului virușilor.

"Experții" lumii, adică grupul de crimă organizată, ca să acopere eșecul vaccinării, găsesc prilejul de a pune noi restricții perfect inutile cum ar fi carantina, și să ceară, culmea imbecilității, să se vaccineze cât mai multă lume (aș spune "degeaba", dacă nu ar avea efecte "secundare" ce duc la miocardite, AVC, infarct, boli autoimune sau deces).

Noua variantă va lovi - ghici unde? - în Europa și, probabil, în statele democrate din SUA, că în India și Africa (locurile de unde au plecat noile variante de sarscovizi:) nu se va întâmpla, ca de obicei, nimic - viața va decurge normal. Panica trebuie indusă în țările "civilizate", pentru ca planul de înrobire prin Marea Resetare să meargă mai departe.

PĂSTRAȚI-VĂ IMUNITATEA NATURALĂ! - de 27 de ori mai puternică decât cea indusă de vaccin, conform studiului echipei de cercetători israelieni. E cel mai de preț bun pe care-l aveți de apărat, cu excepția LIBERTĂȚII, desigur.

PS Harta la zi arată cum civilizatul Ardeal și civilizatul București + Ilfov, stâlpii vaccinismului național, se uită cum restul României a intrat în "verde".