ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am stat la zdup în pușcăria Fb pentru o postare în care spuneam despre unealta globalistă Arafat că este responsabil de dezastrul din Sănătate, pe care l-a organizat, implicit de zecile de mii de morți ale celor care nu au mai beneficiat de tratament datorită închiderii spitalelor. Acest individ nu are ce să mai caute în funcții de conducere din România!

Am fost martor, la Spitalul de Ortopedie Foișor, când la ordinul lui au fost evacuați pacienți abia operați, cu echipamentele medicale de monitorizare atașate.
Spitalul Foișor și-a pierdut licența de transplant osos, iar lipsa de medici specialiști infecționiști l-a făcut inoperabil pentru plandemie. Deci un spital, practic, dezafectat. Un caz între zecile de spitale cărora li s-a interzis menirea, cu toate consecințe aferente. Măsurate în morți.

Bref: în timp ce eu am primit acolo 2 (două) amenzi (pentru miting neautorizat și nepurtare de mască), Arafat ținea zilele trecute conferințe la Bruxelles aranjate de ONG-urile Soros (foto), prin care a denigrat medicii și jurnaliștii care s-au opus celui mai mare experiment medical mondial, ale cărui consecințe se cuantifică în creșteri exponențiale de "morți subite", inclusiv la tineri. Se vorbește deja de genocidul cauzat de această minciună planetară: este pentru prima dată în istorie când tratamentele dovedite eficace au fost prohibite (Arbidol, Ivermectină șamd), iar recomandarea (înțeparea cu un modificator genic), prezentată ca un panaceu la plandemie, a fost nu numai perfect ineficace, dar a făcut ravagii inclusiv la categoriile invulnerabile la boală - tinerii.

Despre faptul că România este acum într-un pericol mult mai mare - războiul nuclear - iar cei care vorbesc despre PACE devin brusc dușmanii lumii și ai națiunii, despre faptul că presa s-a convertit din propagandistă a morții în ATI-uriule plandemice în propagandistă a morții pe front, am vorbit și o să mai vorbesc.

Atât vă cer vouă, celor care mă citesc și care mi-au observat, în timp, consecvența: NU CEDAȚI!

Să fim tari în credință iar Dumnezeu nu ne va lăsa, chiar dacă vom trece prin probe grele.

Frica, neliniștea, sunt de la diavol.
Dumnezeu este pace și lumină în sufletele noastre!