ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este plin de vaccinați care au covid între cunoscuți. PLIN! Este limpede că Omicron este o tulpină favorizată de vaccinare și este cauza pentru care Israelul, cu una dintre cele mai înțepate populații din lume, a cedat și schimbat direcția complet, oprind vaccinările la cei cu energie vitală ridicată.
Ba mai mult, consideră că varianta Omicron va da imunitatea naturală (am mai scris despre asta) și va opri p(l)andemia.


Deci în zonele în care vaccinarea este ridicată, cum este Bucureștiul, Clujul, Ilfovul etc, explozia covid va fi în progresie geometrică.

VESTEA BUNĂ: OMICRONUL NU DĂ SIMPTOME GRAVE, e doar o viroză care se tratează normal, dacă bolnavul nu este decompensat.

Nu vă speriați de valurile de manipulare deversate zilnic de media infectată de securism globalizant! Nu acceptați, sub nicio formă, masca pe stradă sau carantina, măsuri de supunere fără nicio bază medicală serioasă.

Cei care ați rezistat nevaccinați, rezistați în continuare!

IMEDIAT CE SE ANUNȚĂ CĂ VOR SĂ VOTEZE NAZIPASS-ul, IEȘIȚI ÎN STRADĂ!
PUNEȚI PRESIUNE PE PARLAMENTARI - cei care ar trebui să reprezinte și pe cei peste 60% nevaccinați!


Din păcate, se demonstrează că ceea ce au prevăzut marii virusologi ai lumii s-a adeverit. Din fericire, după acest val, nu va mai exista un altul, restul de îmbolnăviri covid vor intra în banal.

Vestea proastă este că "elitele" demente bancar- corporatocrate, care au pregătit acest virus în laborator (nu mai contestă nimeni această știre "conspiraționistă") pentru realizarea MARII RESETĂRI, vor trece la un alt scenariu, după ce acesta le-a ieșit nesperat de bine. Le-a ieșit întrucât au pregătit, în ultimul deceniu, o clasă politică obedientă, au acaparat vârfurile serviciilor secrete și posedă toată mass media importantă.

Noi vom merge ca și până azi, cu Dumnezeu înainte!

Citiți și: SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!