ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce cetățeanul român este jefuit acum prin cele mai mari prețuri la energie din Europa? De ce urmează măriri de taxe și impozite (inclusiv pe case și mașini) pe cârca cetățeanului român? De ce avem printre cele mai mari impozite și taxe pe salarii din toată lumea, care vor fi mărite după alegeri? 

Pentru că trebuie să susținem Ucraina, efortul de război al unei țări - o repet mereu - total ostile elementului istoric românesc din Bucovina, Herța și Bugeac, teritorii luate prin rapt de Stalin. 

Al doilea pas, după ce toată povara economică va sta pe umerii populației - întrucât marile companii își externalizează profitul prin suveici din paradisuri fiscale fără să fie supus taxelor în România - este folosirea tinerilor români pe front, întrucât e nevoie de carne de tun proaspătă. 

Deep State și Complexul Militar- Industrial al SUA duce războiul proxy împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean, apoi român, polonez și alți cetățeni din state care vor fi împinse în conflict. 

După ce suntem jefuiți financiar, vom fi jefuiți de viețile tinerilor în principal, dar în pericol vor fi toți românii, inclusiv femeile și copiii. Că o bombă nu alege pe cine omoară. 

Nu auziți de la politicieni sau din presă asta? 

Ați uitat că am trecut prin "pandemie", când securiștii au tras tunuri financiare colosale, când oamenii au fost uciși în spitale prin "tratamente" criminale și o țară întreagă, la ordinul unor psihopați, a fost deposedată de drepturi cetățenești fundamentale? 

Ați fost închiși în case, v-au închis bisericile, trebuia să fiți controlați de portari la temperatură la intrarea în magazine, v-au impus un "tratament" genic experimental pe post de vaccin care a omorât sau a schilodit populația terorizată de presă și autorități. E plin de AVC-uri, infarcturi, boli autoimune și turbo-cancere la tineri până în 40 de ani.  

Politicienii din partidele pe care le puneți la putere sau presa securistă au manipulat, au mințit, au folosit arma fricii ca să vă țină în țarc, să vă înțepe și să vă omoare. Au demonizat sistematic pe toți cei care s-au ridicat împotriva dictaturii mondiale biomedicale prin care se realiza Marea Resetare clocită la Davos. 

Plandemia a fost doar antrenamentul pentru ce va urma. Dar mulți români tot în gura nenorociților se uită.