ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știe cineva de ce acest politician wannabe, care o introducea pe mama LGBT-ului din România, antinaționala Monica Macovei, în familia conservatoare europeană, energumenul din jurul turnătorului Petrov - cel care a aneantizat țara ca să o livreze proiectului Statele Unite ale Europei în aplauzele creștinilor de rit băsist -, mă sâcâie cu insanitatea lui interioară pe care o proiectează asupra mea.
 
Doi ani de zile în care s-au întâmplat cele mai mari orori în lume și sub ochii noștri, au fost încălcate drepturi fundamentale și libertăți, Papahagi a mers pe burtă - ce-i drept că are suprafață, deci nu-l afecta haosul instaurat de elitele corporatocrate.
 
Niciodată nu a spus nici pâs despre edentații pe care-i abuzau polițiștii, despre sutele de mii de amenzi care făcuseră din România o țară campioană a Europei, despre asimptomaticii ținuți cu forța în spitale de Arafat, despre bolnavii de cancer ținuți la cozi iarna în curțile spitalelor, despre bisericile închise credincioșilor șamd.
Băsiștii se excită când regimurile bagă teroare în populație, juisează când "mahalaua ineptă" este călcată în picioare, consimt vocal sau tacit ca acești "untermensch" să fie deposedați de dreptul de a exista social dacă nu respectă directivele date din Marele Olimp Ideologic.
 
Războiul din Ucraina este momentul ideal ca să iasă la rampă ca apărători ai libertății în Rusia criminalului Putin, care arestează o protestatară pravoslavnică.
 
Nu știm din imagine dacă femeia a fost săltată și aruncată în duba neagră. Vedem doi polițiști care se uită nedumeriți, dar sunt convins că asasinul Putin a venit personal, ca Dragnea în Piața Victoriei pe 10 august, ca să pună poliția să o trântească de asfalt și să o calce în picioare, iar câinii să-i rupă porunca biblică cu colții lor ascuțiți.
 
E Postul Mare, sunt ispite.
 
Pe lângă pacea lumii, zic să ne rugăm și pentru robul lui Dumnezeu Adrian.