ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să impui în mod aleatoriu niște procente de INFECTAȚI, prin care închizi societatea, asta arată cum niște psihopați de tipul Arafat și alte slugi ale globaliștilor O POT CONTROLA. De fapt, o torturează și o duc spre colaps. 

Dacă într-un sat de 400 de locuitori, 4 membri ai unei familii fac covid, satul e închis. Dacă 4 membri au tuberculoză, hepatită sau SIDA, nu e nicio problemă, cum e de altfel și normal.

"Cea mai mare rată de incidență COVID-19 este în județul Sibiu, în localitatea Șeica Mică, unde este incidență de 10,03 la mie", suntem (dez)informați zilele trecute. 

Șeica Mică are 1.064 de locuitori. Au făcut covid vreo 10 săteni, care pot însemna 3/4 familii. Pot fi în stare foarte bună, în mod normal cu tratament adecvat nu au probleme. Dar pot fi și asimptomatici. Nu ni se spune starea lor.

 
(Dar, ATENȚIE, covidul este singura boală din lume în care tratamentul este ocultat, iar medicii care o tratează sunt batjocoriți de establishmentul medical, martelați în presă ori chiar închiși. Tot "efortul" medical oficial este să se ajungă în ATI). 

Ce se întâmplă, în schimb? Se închide satul:

"De luni este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene și comunale. Circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere, a legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator".
Efectul acestor măsuri este ZERO. Ca și în cazul gripei, virusul se transmite aerogen, este mutant și creează noi tulpini. Never ending story. 

Același model este folosit și în orașe, chiar dacă testele pozitive ies pe mii de ASIMPTOMATICI.

Ceea ce, în mod normal ar conta sunt cazurile grave, care ajung în stare critică în spitale. Marea problemă a demenților mesianici este că acestea sunt foarte puține. De asta, anul trecut, România lui Tătaru și Arafat era SINGURA ȚARĂ DIN LUME care spitaliza asimptomaticii! Suntem SINGURA ȚARĂ DIN LUME care închide spitale cu totul, iar nu anumite secții. De aici și numărul uriaș de morți, CONFORM STATISTICILOR OFICIALE INS, la un mort - din cauza "covid" - în plus față de media pe ultimii ani, au murit 2 (DOI) din cu totul alte cauze (boli cronice, cancer, sinucideri etc).

Sacrificații majoritari au fost bolnavii de cancer, unde a fost un adevărat masacru. S-a recunoscut faptul că peste 80% din cei care au fost sub tratament în 2019, au murit în 2020!

Cine răspunde de acest măcel? Cine răspunde pentru distrugerea economiei naționale, care va cauza mai mulți morți decât covidul?

Vă las pe voi, cei care mă citiți, să răspundeți.

Și, poate, să reacționați odată.