ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scumpirile imense la energie electrică și gaze vor sărăci familiile prin triplarea facturilor și vor duce la închiderea multor unități de producție, deci la șomaj endemic. Adăugați certificatul verde, care va scoate pe cei nesupuși condiției de sclavi din viața socială. 

Peste asta, se vor suprapune scumpiri în lanț ale produselor alimentare. Nici nu s-au mărit încă toate prețurile la energie, iar uleiul de floarea soarelui, de exemplu, are deja preț dublu în supermarketuri. 

Planul Marii Resetări merge neabătut înainte, cu concursul unei guvernări de slugi criminale.

Cred că revoltele sociale sunt iminente. Toată clasa politică ce a contribuit la acest deznodământ trebuie măturată, asta dintr-un motiv foarte simplu: sunt total rupți de realitate.

În plus, corporațiile, prin servicii și justiție, ne fac agenda socială, economică, culturală, iar clasa politică doar consimte, fiind „ieftină”, ușor de corupt.

O altă discuție serioasă trebuie, pe acest fond de criză mondială indusă artificial, să fie ieșirea României din actuala UE, ce este complet nereformabilă, devenind un moloh gestapovist condus de corporatocrație.

Nu cred că Germania, care conduce de facto UE, va accepta refacerea acesteia pe alte baze (o uniune de state suverane), întrucât au nevoie de culegători de sparanghel, iar lanțurile de desfacere a hranei le aparțin și aduc profituri mai mari decât oriunde în lume. Vorbim de relația cu România, acolo unde au un președinte neamț fără însușiri, dar și pe șeful SRI.

Pârghii de control au toate corporațiile și guvernele care au interesul ca România să nu existe ca stat, de la ambasade, justiție, servicii șamd - Statul Paralel care a fagocitat statul și a transformat Constituția României într-o fițuică fără valoare. 

România trebuie să urmărească strict interesul național și să găsească soluții, într-o lume pregătită prin crize succesive de o guvernare mondială, care va aduce suprimarea totală a libertății persoanei.

La această oră, Uniunea Europeană este ca Titanicul. Sau ca URSS-ul în 1990. România trebuie să-și coboare barca de salvare înainte de coliziune, ca să limiteze distrugerile.

Foametea va putea fi evitată prin măsuri ferme, de protecție a agriculturii și creșterii de animale, inclusiv în gospodării. Nu poți da legi azi care fac exact pe dos, nu mai permit creșterea animalelor în propria curte.

Este limpede că tot ce a făcut PNL-ul lui Cîțu împreună cu USR-ul, a fost pentru adâncirea crizei financiare, medicale și alimentare, iar PSD-ul actual, căpușat de serviciile globaliste, nu are capacitatea și nici curajul unor decizii luate pentru prezervarea Statului și a ființei naționale.