ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În tot acest peisaj dezolant post-covid, după doi ani de încălcare a drepturilor și libertăților cetățenești, războiul din Ucraina a reușit să cimenteze legătura dintre reziduurile staliniste și cele băsiste.
 
Șora (ținut în geam de tânăra soție), cere închiderea site-urilor românești neconforme cu propaganda oficială (ActiveNews, Luju, Justițiarul, Inpolitics etc).
 
Adrian Papahagi face liste negre de indezirabili, condamnă "imbecilitatea lui Rod Dreher", iar pe mine și pe Lavric ne face "demenți".
 
În fine, Daniel Funeriu cere pușcărie pentru cei care "distrug sistemul nostru de valori" fiind "pro-Putin"(sic!).
(Nu am observat intervenții pro-Putin în presă, dar probabil că orice pune un bemol la propagandă este receptat așa de către liberticizi).
 
Tot Daniel Funeriu cere modificarea legislației: "Iar dacă sistemele noastre legale nu prevăd posibilitatea ca NEUTRALIZAREA (subl.mea) acestui tip de inamic să se întâmple, să facem bine să schimbăm sistemele legale astfel încât să se poată!"
 
Cred că este o ață subțire care mai ține pe linia democratică această țară, grav avariată social de ura împrăștiată de cei 10 ani de băsism, urmați de tefelismul corporatist gonflat de Johannis-geacă-roșie, împreună cu serviciile globaliste, bănci și corporații în Piața Victoriei - care s-a dorit un EuroMaidan la meridian local.
 
Globalismul are nevoie ca de aer de acești castratto ai terorismului de stat, pe care i-am auzit cum cântă de rafinat Aria Plandemiei.
 
Cine nu vede că globalismul este o continuare pe steroizi a bolșevismului, suferă de cecitate. Problema este că ne condamnă să retrăim, ca societate, într-o lume pe care o consideram revolută.
 
Nu pentru refacerea utopiei și a unui consens de cimitir au plătit preț de sânge cei care au murit în decembrie '89, strigând "VOM MURI ȘI VOM FI LIBERI!".
 
Refuz să trăiesc în lumea imaginată de aceste unelte ale propagandei, cu nimic mai bune decât partidul USR în ansamblu, Cîțu, CTP, Prelipceanu, Tapalagă, Radu Tudor, Cartianu eiusdem farinae. Au fost și sunt pe exact aceeași baricadă mai mereu.
 
Vorba lui Avram Iancu: "Noi nu ne-am luptat pentru jucării"; iar pietricelele de sticlă ale globalismului ne cumpără doar teroarea și sclavia.