ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ZIUA DE AZI

Oscilez între bucuria zilei de mare praznic - Sf. Acoperământ al Maicii Domnului - și revolta generată de moartea în spital, arși de vii, a bolnavilor de Covid, care se adaugă multor altor victime nevinovate ale unui sistem medical transformat în armă de propagandă ideologică. În care, culmea ironiei, medicii și tot personalul sanitar sunt obligați să facă o terapie împotriva voinței lor, deci au devenit, din "eroi în linia întâi", dușmani ai ideologiei Covid.

Nu mai este PSD-ul și Dragnea de vină, Retard Vodă? - că ți se umplea gura de "penali" permanent, tu care ai luat case cu japca.

Ce a făcut guvernarea "de dreapta" pozitiv pentru acest popor, în ultimii ani, mai ales de când pușcăriașul Cîțu, pe care l-ai susținut împreună cu Hellvig, pe față, a parvenit la guvernare și conduce "partidul Brătienilor"?

Sunteți CRIMINALII ACESTUI POPOR, la propriu!

Sute de miliarde datorii, scumpirea vieții, dar mai ales introducerea țării în Marea Resetare, ceea ce înseamnă, de fapt, o tiranie mondială (bio-medicală) de neimaginat până acum.

Ieșim mâine în stradă să vă spunem că NE-AM SĂTURAT DE VOI, de toți arafații, căcîții, ciolacii, retarzii și toți TRĂDĂTORII din servicii, care vă trag de sforile externe!

#MareleProtestNațional
#București2octombrie