ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Ștefan Mindea, chirurg de top pe plan mondial, absolvent de Stanford unde a operat și a devenit celebru, are câteva păcate capitale:

¹) a părăsit SUA pentru România, la îndemnul Cuviosului Mărturisitor Iustin Pârvu;

²) este nu doar creștin, ci preot al BOR;

³) apropiat de IPS Teodosie, care este la rândul său vizat de Sistem;

⁴) familist, tată a șase copii;

⁵) a denunțat orice intruziune a statului în actele medicale obligatorii impuse cetățeanului și în plandemie, și anterior acesteia;

⁶) este un OM liber.

Prin urmare, se încearcă macularea lui printr-un pacient, fost milițian, care-l acuză nu doar de malpraxis, dar că nu i-ar fi implantat un dispozitiv biologic importat din SUA, care nu se află în lista CAS (deci nu există, nu?). Motivul este absolut ridicol, pe plan mondial se inventează dispozitive medicale continuu, este imposibil ca CAS să le cunoscă și să le aibă în custodie pe toate.

Acum să ne înțelegem, nu există medic chirurg mare care să aibă o rată de succes de 100%. Se poate întâmpla ca să nu iasă perfect. Se poate ca un pacient, care la imvestigații să fie eligibil, să moară în urma unui stop cardiac sau a unei cauze dificil de depistat inițial. E posibil orice pe masa de operație. Dar să spui despre Dr. Mindea că a făcut o operație fake, în care pacientul a fost păcălit, asta deja e o situație care dă de bănuit că este manipulată de Structuri, iar faptul că presa quality a preluat cazul arată interesul unei anumite zone a statului în discreditarea unui OM cu o vocație dublă, de medic și sacerdot.