ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dovada este un centru de îngrijire de bătrâni, unde o prietenă bună are o rudă, căreia trebuia să-i facă buletin. A sunat la azil și a cerut să o scoată ca să meargă la evidența populației, dar i s-a spus să revină după o săptămână, fără alte comentarii. 

A revenit, dar asistenta i-a spus care este situația de facto: deși TOȚI BĂTRÂNII au fost vaccinați, precum și TOT PERSONALUL din centru, iar accesul în interior era permis DOAR PERSOANELOR VACCINATE, azilul este PLIN DE CAZURI COVID, unii bolnavi mai grav fiind trimiși în spital deja. 

Cred că este cea mai clară dovadă că vaccinul NU IMUNIZEAZĂ, ba chiar favorizează ca acest virus - cum se așteptau mai mulți experți mondiali, care au fost interziși în presa globalistă, cum ar fi câștigătorul Nobel, Luc Montagnier - să facă mutații mai periculoase. Acesta atrăgea atenția de anul trecut că vaccinarea "este o mare greșeală, atît din punct de vedere științific, cît și medical. Acest lucru este inacceptabil. Vom vedea consecințele acesteia mai tîrziu. Datorită vaccinării apar noi variante ale virusului".

Iată că timpul i-a dat dreptate.

Alt mare expert mondial, Geert Vanden Bossche (doctorat la Universitatea din Ghent, Belgia, și doctoratul în virologie de la Universitatea din Hohenheim, Germania; a predat la universități din Belgia și Germania, apoi a lucrat în cadrul mai multor companii producătoare de  vaccinuri  - GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, apoi - atenție! - s-a alăturat echipei Global Health Discovery a Fundației Bill & Melinda Gates din Seattle (SUA) în calitate de ofițer principal de program; apoi a lucrat cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) din Geneva în calitate de Senior Manager Program Ebola unde a urmărit eforturile de a dezvolta un vaccin Ebola, apoi s-a alăturat Centrului German pentru Cercetarea Infecțiilor din Köln, în calitate de șef al biroului de dezvoltare a vaccinurilor) atrăgea atenția că "vom ajunge ca autoritățile din sănătate vor recunoaște dezastrul vaccinării în masă numai când virusul va fi rezistent la vaccin, ducând la morbiditate foarte mare și la rate mari de mortalitate în rândul celor vaccinați și nevaccinați.

Dacă virusul devine rezistent, anticorpii celor vaccinați nu vor mai funcționa, dar tot vor suprima imunitatea naturală a acestora. Pentru că presiunea de infectare va crește foarte mult, chiar și cei nevaccinați vor fi amenințați de boală. Din păcate cred că asta o să se întâmple.

CER ȘI IMPLOR SĂ FIE OPRITĂ VACCINAREA ÎN MASĂ A CELOR TINERI, pentru că VA FI O CATASTROFĂ, vaccinarea în masă duce la APARIȚIA DE VARIANTE ȘI MAI INFECȚIOASE dar are un IMPACT FOARTE DISTRUCTIV ASUPRA POPULAȚIEI TINERE PENTRU CĂ LE ERODEAZĂ IMUNITATEA NATURALĂ. Anticorpii de la vaccin au o durată lungă și suprimă imunitatea naturală.

Când virusul va ajunge la rezistență totală la vaccin, acești tineri vor fi lăsați fără nici o protecție. Am cerut OMS să se concentreze pe eradicarea variantelor virale pentru că nu există altă cale să scăpăm de ele, să acorde atenție tratamentului timpuriu, ca oamenii să fie tratați din primul moment ca să nu ajungă la spital să fie puși pe ventilatoare mecanice. Și să se concentreze pe căi de a mări imunitatea naturală."

Și totuși, presiunea vaccinării pe tineri este imensă, iar personal NU CRED CĂ ESTE O GREȘEALĂ MEDICALĂ, CI UN ACT CRIMINAL DELIBERAT. 

De aceea cer de urgență ca psihopați de tipul Arafat sau Gheorghiță să fie înlăturați din funcții, iar idioții utili care apar în presă calitatea lor de medici (Craiu, Marinescu eiusdem farinae) să-și conserve părerile pro-campanie de vaccinare în spațiul privat. Cer ca televiziunile, mai ales Televiziunea Română, care este plătită din banii contribuabililor, să ofere publicului și părerile specialiștilor CONTRA campaniei de vaccinare cu serul genetic experimental, care sunt total suprimate la această oră.

Evident, pe cale de consecință, TREBUIE OPRITĂ LEGEA VACCINĂRII FORȚATE prin PAȘAPORTUL COVID, lege care va fi votată luni sau miercuri în Parlamentul României.

GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN, ASUPRA TINERILOR, TREBUIE OPRIT!