ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste tot au lucrat la inselaciunea globala dupa acelasi tipar!

Emailurile lui Fauci facute publice in presa americana si de ActiveNews, arata cum acesta promitea sa faca trafic de infuenta la Trump ca acesta sa puna presiune pe DeSantis ce a refuzat sa inchida horeca si salile de sport in Florida.

Fix asa a lucrat si Arafat la noi, el fiind factorul decisiv in luarea tuturor masurilor aberante, ilegale [ multe desfiintate deja ca ilegale la Curtea de Apel Bucuresti si ICCJ] de catre Guvernul PNL si apoi PNL-USR-PLUS.

Fiecare tara din UE a avut un Fauci, Arafat [ cel din Elvetia este deja anchetat penal pentru frauda si inselaciune de autoritatile elvetiene].

Acum odata cu Fauci care este la un pas de demitere si punere sub acuzare penala, castelul de nisip pandemico-vaccinolog se prabuseste; Israelul a scapat de Bibi si s-a anuntat ca renunta la pasaportul de vaccinare, in USA pasaportul de vaccinare este interzis in majoritatea statelor americane, iar Amazon a retras cartea despre pandemie a lui Fauci de la vanzare.

Ramane de vazut cata demnitate profesionala si corectitudine au procurorii romani in privinta anchetarii papusarilor pandemico-vaccinologi din Romania!