ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A venit și recompensa!

Îl mai știți pe „militaro-medico-colonelo” Valeriu Gheorghiță? „Îngerașul” cu fățucă de adolescent care făcea parte din echipa lui „Mesia” Arafat, în pandemie? Echipa aceea care ne-a dat „lumină” doi ani de zile. Îl știți, nu?

Ne zicea în fiecare seară că dacă nu facem cum zice el…o să murim… și nu am făcut…și nu am murit!

Băiețașul ăsta, drăgălaș foc, perfect pentru a prezenta chiloți pe podium (așa fățucă drăgălașă și roz are) își lua în fiecare seară uniforma de „cătană” și recita la tv poezia care i-a fost dată.

Nu i-a fost ușor... în timp ce noi stăteam in pijamale…ăstă micul plimba uniforma militară prin toate studiourile TV, să ne anunțe că o să murim dacă nu suntem ascultători, deși când mă uitam la fața lui mă apucau instant: fericirea, dragostea de viață, dorința de a „zbura” pe pajiști etc, în nici un caz liniștea și statul în casă.

Pentru că a fost docil și nu a ieșit din cuvântul șefilor, a recitat bine placa timp de doi ani de zile și multă lume l-a crezut, a fost recompensat după pandemie: a fost numit manager la spitalul SRI, la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, să fie bine ca să nu fie rău.

Nu l-ați făcut încă general? Nu pot să cred așa ceva! De ce nu l-ați făcut încă general? Nu mai aveți tăblițe de pus pe piept? A fost închis „atelierul de tăblițe”, în pandemie?

După munca, efortul și sudoarea depuse în pandemie, Gheorghiță merită să fie și „gheneral”!

Bravo, flăcău, ești șmecher! Pe alții ca și tine (executant de ordine în pandemie) au început să îi plimbe cu duba pe la DNA (excursii palpitante, se scriu oracole pentru acea perioadă). Pe tine te-au băgat în echipa de la SRI și te-au făcut chef!

„Je suis Gheorghiță!”

 Vedeți și: