ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dar de ce vă place să fiți robi? îl auziră ei pe Sălbatic când intrară în spital. Fața îi era îmbujorată, ochii îi străluceau, arzând de indignare. Vă place să fiți ca niște copii de țâță? adăugă el când stupiditatea lor animalică îl exasperă până acolo încât îl făcu să-i insulte pe cei pe care venise să-i mântuiască.

Insultele ricoșau însă de pe carapacea groasă a prostiei lor; se uitau țintă la el cu ochi inexpresivi, plini de resentimente vagi și încrâncenate. (...)

Nu vreți să fiți liberi, să fiți oameni? Nici măcar nu înțelegeți ce înseamnă umanitatea și libertatea? (...) Nu vreți, nu înțelegeți? repetă el, fără a primi răspuns.” – (Aldous Huxley - „Minunata lume nouă”)

Nici nu mai contează când vi s-a întâmplat. Sau poate nici n-ați mai fi în stare să stabiliți când s-au urcat jivinele scârboase pe voi. V-au uscat creierele și inimile, v-au închis gurile, v-au astupat ochii, și-au întins tentaculele și v-au secat toată omenia, rațiunea, gândirea proprie, amintirea că ați fost, cândva, oameni. V-au închis, v-au bătut, v-au ostrascizat, și-au bătut joc de voi în toate modurile posibile. Ați acceptat, ați luat totul în râs, nu puteți să mai vedeți Răul! Propaganda vă droghează zilnic, astfel că paralizia vă este inoculată în fiecare clipă. Nu mai puteți realiza cât Rău v-a cuprins fiecare fibră a vieții. Nici măcar nu puteți să-i mai acuzați, pentru că jivinele v-au avertizat prin vorbe și prin fapte care le este planul, dar nu ați vrut să credeți. O să vă ia și copiii! Vă chinuiți să-i creșteți, vă puneți mari speranțe în copiii voștri și credeți în viitorul lor! Dar viitorul nu mai este al copiilor! Viitorul copiilor voștri este confiscat, copiii vă sunt luați cu forța pentru a li se spăla creierele complet. Au nevoie pentru distopiile lor demente – de la pedofilie și pornografie până la sclavie totală!

„Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților. Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală și este regretabil că am văzut - de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă” – vicepremier Barna.